57-річна Ольга Сумська протестувала купіль і показала, як пощастило Борисюку: такій формі заздрять 20-річні

Відома українська акторка Ольга Сумська показала, як проводить свій вихідний. Жінка вирішила розслабитися в теплій воді та показала себе у яскравому купальнику.

Популярна актриса українського кіно Оля Сумська ніколи не соромилася показувати своє життя. Кожен день в Instagram жінки десятки нових світлин та сторіс. Вона висвітлює не тільки робочі моменти та спілкування з колегами, а й показує, як спілкується з родиною та як проводить свій вільний час. Цього разу зірку запросили протестувати нову процедуру в оздоровчому spa-комплексі.

Звісно, від такого важко відмовитися, тому трохи поспілкувавшись з адміністрацією комплексу, артистка перейшла до процедури – купелі з гарячою водою та мінералами. За враженнями Ольги, такий відпочинок не тільки розслабляє, а й допомагає відновитися та набратися сил.

“Дорогі мої, я вже тут варюся майже як пів години – це неймовірні гарячі чани, ось з такою практично киплячою водою, ну тут 50 градусів, може більше не знаю. Це неймовірна насолода. Це ноу-хау з краєвидом на подільські товтри, уявіть собі, яка це насолода взимку, коли морози і можна попаритися в гарячій водичці”, – висловила враження акторка.

57-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зараз
57-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зараз

Не можливо не помітити фігуру відомої акторки в купальнику. 57-річна зірка виглядає напрочуд добре. Її тіло підтягнуте та струнке, немов в молодої дівчини. Крім того, артистка не соромиться демонструвати це та підкреслювати яскравим купальником. Сумська просто випромінює впевненість, яка має бути в думках та поведінці кожної жінки, яка поважає себе.

57-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зараз
Ольга Сумська показала, як виглядає зараз

Нагадаємо, нещодавно Ольга Сумська та Віталій Борисюк показали, як підтримують романтичні почуття у шлюбі. Пара вирішила провести відпустку у шикарному готелі на Хмельниччині, який виглядає немов справжній палац принці та принцеси.

Схожі статті