Рубрики: Фото та відео
12.08.2024 23:54

“Знайшла чоловіка”: Леся Нікітюк в Кореї нарешті зустріла чоловіка своєї мрії, але тепер шукає перекладача

Уявіть ідеального чоловіка. Саме такого, про якого завжди мріяли. Уявіть, що ви його зустріли. Але одразу ж між вами виник мовний бар'єр. Така неприємна ситуація зустріла Лесю Нікітюк в Кореї.
Поділитися

Південна Корея багата надзвичайно красивими місцями та культурними особливостями, які приваблюють мільйони туристів з усього світу. Леся Нікітюк ділилася різноманітними цікавинками, які зустрічала, подорожуючи цією прекрасною країною. Також телеведуча показала місцевих “кавалерів”, зробивши це з характерним для себе гумором.

Одним із “ідеальних чоловіків” став сервісний робот, якого Леся зустріла в аеропорту вже повертаючись до України. Звісно, можна було б забрати такого красеня з собою, але на заваді стала неможливість знайти спільну мову. Ще одна нещаслива історія кохання! Можливо, як у тому Голлівуді, через багато років вони знову зустрінуться і між ними пробіжить іскра. А потім робота заберуть на технічне обслуговування, бо ніяких іскор з нього летіти не повинно.

Леся Нікітюк в Південній Кореї показала знайомство із сучасними технологіями

Якщо ж говорити серйозно, то можна лише дивуватися просунутості та високотехнологічності Південної Кореї на всіх рівнях. Ця країна дуже розвинена у багатьох аспектах — від культурного до оборонного. Корейські попгурти сьогодні відомі мільярдам людям та забезпечують країні колосальні прибутки. Також в Кореї є дуже багато унікальних смаколиків, якими, звісно ж, поласувала телеведуча, та дивовижних туристичних місць, які вражають своєю унікальністю та слугують приводом відвідати країну навіть для тих людей, кого не цікавлять інші аспекти.

Леся поділилася з підписниками лише невеликою часткою прекрасних речей, які є в Південній Кореї. Але краще їх, звісно ж, досліджувати особисто. Ця країна є дуже красивою, а коли в ній гостювала Нікітюк, то вона на деякий момент стала ще прекраснішою. Хоча, звісно, найкращою для кожного українця є саме наша Батьківщина. Тому варто робити все можливе від нас задля того, аби саме Україна була взірцем для інших світових держав.

Леся Нікітюк поділилася з підписниками враженнями від відвідування Південної Кореї