“Щастя вам”: Богдан Шелудяк показав свій весільний образ поруч з красивою нареченою — краща за Лесю Нікітюк?

Богдан Шелудяк — дуже красивий хлопець, чиє особисте життя цікавить багатьох глядачок. Чи є у нього в житті пара? Що ж, ведучий дійсно має близьку дівчину. І це не Леся Нікітюк.

Сьогодні телеведучі по масштабу своєї особистості часто переважають знаменитих акторів і співаків. Тому й увага до їхнього особистого життя є відповідною. Яскравим прикладом можна назвати Богдана Шелудяка, особиста сторінка якого сьогодні налічує понад 1.2 млн читачів.

У соціальних мережах телеведучий ділиться моментами зі свого життя, жартами та порадами щодо криптовалютних інвестицій, які і є його основним заробітком. Але про особисте життя він пише рідко, тому про близьких Богдана відомо мало. Лише нещодавно хлопець розповів про свою сестру Дарину, за яку він старший на півтора року.

Ведучий Нового каналу Богдан Шелудяк зі своєю родиною
Ведучий Нового каналу Богдан Шелудяк зі своєю родиною

Його сестра заміжня та виховує дитину. Як і старший брат, Дарина має хист до бізнесу, а тому ще під час навчання в університеті відкрила свою справу — студію краси. Богдан зазначає, що для нього саме сестра є одним з головних джерел натхнення, а також взірцем справжньої жінки. Те, як дівчина вміє ефективно розподіляти час та зусилля між донькою, підтримкою порядку вдома, професійним розвитком та відпочинком, дійсно вражає.

Телеведучий зізнається, що в дитинстві вони були, як всі брати та сестри: трохи сварилися, часом навіть билися, але одразу ж мирилися, щоб повторити все по колу. З дорослішанням суперечок ставало все менше, а дружба та підтримка одне одного зростала.

Богдан Шелудяк зі своєю мамою та молодшою сестрою Дариною
Богдан Шелудяк зі своєю мамою та молодшою сестрою Дариною

Одного разу Дарина, можна сказати, врятувала братові життя. Богдан минулого року дуже захворів, через що йому було складно пересуватися. Тому дівчина практично донесла його до швидкої, а потім забезпечувала йому підтримку доти, доки хлопець повністю не одужав.

Схожі статті