Рубрики: Фото та відео
13.08.2024 20:07

Для всіх — ведуча ТСН, а вдома — мама Артема: зірка 1+1 Алла Мазур показала свого сина від таємного чоловіка

У публічному просторі Алла Мазур зосереджена на професійній діяльності та нечасто ділиться з підписниками фрагментами з особистого життя. Але іноді трапляються виключення, як її спільні фото з сином.
Поділитися

Багато років Алла Мазур залишається ведучою новин на 1+1 та одним з облич телеканалу. Але за цей час про знамениту журналістку шанувальники дізналися дуже мало особистого. Ведуча зосереджується на роботі та чудово її виконує. А ось за межами студії вона досить стримана у демонстрації особистого. Наприклад, нічого невідомо про романтичні стосунки пані Алли. В цій темі все здебільшого обмежується чутками без якоїсь конкретики.

Її сину Артему цьогоріч виповнилося 16 років. Проте нікому й досі невідомо навіть імені батька хлопчика. Журналісти знають лише про прізвище — Бондаренко. Та й то лише завдяки ведучій, яка зізналася, що син його успадкував саме від батька. Також в інтерв’ю вона стверджувала, що чоловік не є ні політиком, ні олігархом. Після народження сина він дуже допомагав Аллі, купував необхідні речі. Також Мазур говорила, що батько й нині піклується про сина.

Ведуча 1+1 Алла Мазур показала свого єдиного сина Артема

Та на цьому все — більше ніяких подробиць. А сьогодні навіть сина пані Алла демонструє дуже рідко. І причина не лише в небажанні телеведучої виносити особисте в публічний простір, а й у хлопчикові, який сам є противником надмірної уваги до власної персони.

З особистих речей, про які Мазур говорила з шанувальниками максимально відкрито, була її онкологія. Телеведуча розповідала про це не для жалю та не задля прохання про допомогу. Навпаки, вона просила допомагати онкохворим дітям, яким потрібна моральна та фінансова підтримка. Про себе ж вона розповідала виключно для того, щоб мотивувати людей вчасно проходити обстеження та лікуватися, щоб не стало пізно. На щастя, пані Алла змогла пройти крізь цей складний період, перемогти хворобу та повернутися до здорового життя.