Підступна недуга змусила Аллу Мазур задуматися про життя і смерть: як онкологія змінила зірку ТСН на 1+1

Ведуча новин Алла Мазур розповіла, як саме рак вплинув на її життя і яким чином змінив її особистість. Зірка зізналася, що вже ніколи не буде такою як раніше.

Про онкологію Алли Мазур публіка здогадувалася з самого початку. Зірка почала з’являтися в кадрі у різних перуках, і звичайно, перше, що спало на думку — це хіміотерапія.

Але журналістка не була готова заговорити про це на той момент. Алла розповіла про свій стан, коли вже стало відомо про ремісію. Вона подолала свій страх і зняла перуку, зʼявившись з трендовою короткою зачіскою. І вона була їй настільки до лиця, що ведуча не поспішала відрощувати волосся.

Зірка ТСН Алла Мазур розповіла, як онкологія змінила її

Алла Мазур показалася в старовинному вагоні потягу та як виглядає без будь-якого гриму
 Зірка ТСН Алла Мазур розповіла, як онкологія змінила її

Вже у наступному великому інтерв’ю Мазур зізналася, що завжди боялася мати коротке волосся. Мовляв, у неї це ніяк не поєднувалася з образом елегантної жінки. І лише після великого випробовування вона зрозуміла, що це не тільки не страшно, але й круто.

Ведуча прийняла в собі зміни і настільки з ними зрослася, що уявити її в іншому образі дуже важко. Окрім того знаменитість взялася за благодійну діяльність, а також створила матеріал, який може допомогти родичам пацієнтів з онкологією впоратися з такою непростою справою, як моральна підтримка.

За словами Алли Мазур, найважче було приймати підтримку від людей, які не знали, як це робити, говорили багато зайвого, досягали абсолютно протилежного ефекту, не розуміючи, які слова підібрати. Таких курсів та освітніх ініціатив в Україні ще не було, а тому Алла одразу вже зрозуміла, за що необхідно братися, аби поповнити багаж знань своїх співвітчизників.

Але дещо у телеведучій не змінилося: наприклад, її прив’язаність до роботи. Хоча Алла почувалася погано і інколи ледь стояла на ногах, вона все одно приходила до студії та багато працювала. І складалося враження, ніби в неї все обов’язково буде добре, адже не може людина в іншому випадку бути такою завантаженою. Хоча все насправді було набагато небезпечнішим.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.