Рубрики: Фото та відео
17.08.2024 12:27

Наталія Островська засвітила свого чоловіка, якого приховує багато років: “Найкращий друг та батько”

Ведуча програми новин ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка Богдана, якого приховує від публіки вже не один рік. Детальніше в матеріалі.
Поділитися

Коли Наталія Островська тільки-но увійшла у склад ведучих ТСН, вона зізналася, що хоче показати чоловіка підписникам, коли її особиста сторінка в соцмережі набере велику кількість фоловерів. Але з часом її позиція на цей рахунок змінилася. Нещодавно зірка зізнавалася, що дещо має залишатися приватним, і в її житті вона буде допомагати своєму чоловіку Богдану і надалі вести непублічний образ життя.

Тож публіка втратила величезний шанс побачити, хто насправді зміг отримати серце неймовірної красуні, яка майже щодня виходить в прямий ефір та повідомляє про головні новини країни.

Ведуча ТСН Наталія Островська засвітила свого чоловіка на весільному фото

Ведуча ТСН Наталія Островська засвітила свого чоловіка на весільному фото

Але як і у кожного в житті стаються особливі дні, коли можна трохи відкрити завісу таємниці. Так, Наталія Островська повідомила на особистій сторінці в Instagram, що її родина святкує потрійне свято: річницю весілля, день народження Богдана та 9 місяців Агаті.

Для цієї публікації Наталія обрала архівну весільну фотографію, на який засвітила Богдана. На жаль, обличчя його не видно, однак помітно, що він вельми високий, статний та широкоплечий.

Також цікаво подивитися на Наталію Островську, яка на той момент ще не була популярною. На знімку вона надзвичайно струнка, наче модель, має гострі вилиці та не менш гострий погляд.

Помітно, що ведуча сильно змінилася за цей час: її погляд став м’якшим, а образ жіночнішим. У коментарях публіка одразу ж почала вітати сім’ю з особливим днем, а також залишила багато компліментів на рахунок зовнішності Наталії.

Нагадуємо, що наприкінці минулого року Наталія Островська народила прекрасну дівчинку, первістка, яку назвала Агатою. Невдовзі після пологів телеведуча вже вийшла в ефіри і успішно поєднує роботу з материнством.