Ведуча ТСН Наталія Островська повідомила, що скоро зникне з екранів і не стала замовчувати причину: “Я йду”

Відома українська телеведуча Наталія Островська повідомила про те, що незабаром піде з екранів. У роботі зірки ТСН очікуються серйозні зміни?

Популярна українська телеведуча Наталія Островська почала з’являтися на українських екранах 3 роки тому. Вона не приховувала того факту, що проходить через так би мовити випробувальний термін, підміняючи Марічку Падалко. Пізніше стало зрозуміло, що кореспондентка, яка віддала програмі новин декілька років свого життя, прекрасно вписується в новий колектив, справляється зі своїми обов’язками, а також подобається глядачам.

Зокрема, аудиторія одразу ж до неї прикипіла, і відпускати не захотіла. На початку 2022-го Наталія Островська отримала шанс частіше з’являтися в ефірах, і його не впустила. Хоча зізнавалася, що розглядала можливість виїзду за кордон.

Наталія Островська заявила, що не з’явиться у наступних ефірах ТСН

Наталія Островська розповіла про свій шлюб
 Наталія Островська заявила, що не з’явиться у наступних ефірах ТСН

Врешті-решт, вона з’являлася і в ранкових, і в нічних ефірах, в прямих і в сюжетах, і працювала ледь не за трьох. Пізніше стало відомо, що у сім’ї Наталії Островської очікується поповнення, але навіть це нас було її з пантелику: ведуча продовжувала працювати в минулому темпі.

Окрім того, вона постійно знаходиться на зв’язку зі своїми підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, єдине, що приховує від своєї публіки — це особистість її чоловіка Богдана, якого вона спочатку обіцяла показати, але зрештою вирішила залишити в тіні.

Час минає, але Наталія здебільшого не зраджує собі, і також намагається побудувати з глядачами довірливі стосунки. Наприклад, нещодавно вона повідомила, що найближчим часом вони не побачить її в ефірах: Наталія Островська йде у відпустку.

Наталія Островська заявила, що не з’явиться у наступних ефірах ТСН

“А ще, я йду у відпустку. Коротку. Дивіться новини за посиланням, наступні будуть скоро”

Примітно, що навіть з декретної відпустки Наталія Островська повернулася надзвичайно швидко, але Наталію Мосейчук у цьому питанні не перевершила.

Схожі статті

Це не погоня за трендами: 42-річна Надія Мейхер спеціально засвітила свій животик – вже давно не приховує

Надія Мейхер, яка має дорослого сина від першого шлюбу і двох дочок від російського бізнесмена Михайла Уржумцева, продемонструвала на камеру свій округлий животик. Невже у сім'ї буде поповнення?

Відомий ведучий заявив, що Тіна Кароль програє перед Златою Огнєвіч: Хто в кого мав виступати на розігріві

Відомий телеведучий Слава Соломка порівняв виступи двох найголосистіших українських співачок Злати Огнєвіч та Тіни Кароль на одному із заходів і залишив вердикт не на користь Народній артистці.

В космічному кораблі за 2,5 мільярда доларів: Ксенія Мішина показала, як розважається в Сполучених Штатах

Американські канікули учасниці першого сезону "Холостячки" актриси Ксенії Мішиної та її сина Платона набирають обертів. Українські туристи побували у найкрутішому місці Лас-Вегаса. Емоції зашкалюють!