Рубрики: Фото та відео
19.08.2024 09:25

Краса, що не пройшла з плином часу: 50-річна Олена Мозгова показала, як виглядала до зустрічі з Пономарьовим

Відома продюсерка Олена Мозгова вразила шанувальників виклавши архівне фото. Зі свого 21-річчя, жінка майже не змінилася. Невже вона вміє заморожувати час?
Поділитися

Українська продюсерка Олена Мозгова не має власної сторінки в Instagram, проте вона активно веде свій Facebook, де кожного дня виставляє свої фото та відомості про відкриті нею збори для ЗСУ. Проте, коли в мережу потрапило її архівне фото, користувачі були вражені, адже майже не знайшли змін у її зовнішності, хоча пройшло майже 30 років.

На фото, що Олена виклала на сторінку, вона постала у віці 21 року. Юна Мозгова попозувала у яскраво-жовтій сукні. Образ доповнили квіти колір у її темному волоссі. Крім того, Олена використала модний у будь-які роки макіяж у стилі “смокі айс” та яскраву помаду для губ.

Олена Мозгова показала, як виглядала у молодості

Сказати, що шанувальники були вражені, не сказати нічого, адже дійсно, якщо порівняти архівний знімок жінки та її сучасні фото, важко знайти велику різницю. Цікаво, в чому секрет її краси? Правильний догляд за шкірою, процедури з омолодження, або гарна генетика?

До речі, гарні гени батьків дійсно прослідковуються в Олені. Особливо гени її батька. Микола Мозговий був легендарним українським артистом, який після співочої кар’єри став займатися менеджментом у галузі шоу-бізу, саме він привчив маленьку Олену до прекрасного. Зараз, його донька продовжує справу батька, вона присвятила себе допомозі українським артистам та успішно продюсує своїх підопічних.

Олена Мозгова показала, як виглядала у молодості

Нагадаємо, нещодавно в мережі з’явилося свіже фото молодшої донечки продюсерки від Девіда Аксельрода. Соломія отримала від батьків їх найкращі риси та дивує мережу своєю красою. Отже, не дивно, що її 50-річна мати все ще викликає захват у шанувальників.