Рубрики: Фото та відео
19.08.2024 07:26

Дві сестри, дві принцеси: 43-річний Сергій Притула показав дочок, яких йому народила друга дружина

Екстелеведучий Сергій Притула потішив шанувальників теплим сімейним контентом. Чоловік зізнався, що не приховує від дітей сьогоденні реалії.
Поділитися

Відомий український волонтер ще не так давно був одним з найпопулярніших телезірок, який працював не на одному телеканалі та мав чимало проєктів. Проте, початок повномасштабної війни став поштовхом для завершення кар’єри, адже найголовнішим завданням для чоловіка став захист його дітей.

Й хоча, Сергій не взяв зброю у власні руки, він постачає її іншим. На рахунку волонтера наймасштабніші збори на потреби армії та він не збирається зупинятися. Адже, в цій країні не тільки його дім, в цій країні зростають його малолітні діти.

Сергій Притула показав дочок, яких йому народила друга дружина

Шоумен завжди наголошує, що вони є найважливішим у його житті, тому робить все, аби вони були щасливі. Проте, не забуває чоловік й про реалії нашого часу та вважає, що його дівчатка мають розуміти, завдяки кому можуть насолоджуватися життям.

“Мені важливо, щоб мої діти знали та усвідомлювали, завдяки кому у них є дитинство. Завдяки кому вони живі”, – зазначив Сергій.

Сергій Притула показав дочок, яких йому народила друга дружина

Донечки, Соломія та Стефанія стали результатом кохання з його другою дружиною Катериною Сопельник. Пара познайомилася під час роботи на Новому каналі. Довгий час вони відчували одне до одного лише дружні відчуття, але з чосом зрозуміли, що їх пов’язує дещо більше. Ще якийсь час, вони не афішували свої стосунки, а весілля у 2015 році було таємним, лише для близького кола осіб. Проте, народження старшої донки підштовхнуло пару розповісти про шлюб. С тих пір, вітчизняні ЗМІ пильно слідкують за родиною.

Сергій Притула показав дочок, яких йому народила друга дружина

Нагадаємо, для Сергія це другий шлюб. Свою першу обраницю він зустрів у дуже юному віці, вона подарувала Притулі сина – Дмитрика. хлопчик має чудові стосунки з мачухою та часто їздить з нею та сестрами на відпочинок.