Рубрики: Фото та відео
18.08.2024 14:05

“Вже уявляю, як я ридаю на першому концерті”: дружина Тімура Мірошниченка показала таланти своїх доньок

Дружина відомого телеведучого Інна Мірошниченко показала, чим займаються її донечки в такому юному віці. Можливо, з них виростуть справжні артистки.
Поділитися

Дружина популярного телеведучого Тімура Мірошниченка, Інна залюбки ділиться особистим зі своїми підписниками. Жінка старається не приховувати свого життя, адже саме зараз родина отримує незамінний досвід, бо виховує двох названих дітей.

На своїй сторінці в Instagram, жінка показала чим займаються її малолітні донечки. Виявляється, що 6-річна донечка Мія вже давно відвідає заняття з вокалу. Дівчинці дуже подобається співати, тож подружжя вирішило допомогти її та записали малу до професійних викладачів. Інна мріє, що колись відвідає її сольний концерт.

“Вже уявляю, як я ридаю в першому ряду на першому концерті, дарую квіти і звісно чую “дякую моїм батькам, що знаходили час возити мене на вокал””, – написала Інна під відео.

Дружина Тімура Мірошниченка показала таланти своїх доньок

Мія вже впевнено тримає в руках мікрофон, а ось 8-річна Ангеліна тільки починає свій творчий шлях. Тому, дівчинка ще ніяковіє, в голосі чутно переживання, але все це пройде з досвідом. І якщо заняття дійсно сподобається малечі, в майбутньому вона зможе показати всі свої таланти.

“А це майбутня зірка караоке”, – похизувалася жінка.

Дружина Тімура Мірошниченка показала таланти своїх доньок

Інна зазначила, що раніше діти відвідували гуртки далеко від дому, тому на дорогу родина витрачала чимало часу. Подружжя вирішило змінити ситуацію та знайшли педагогів з вокалу ближче.

“Сьогодні пробне заняття в новій для нас школі,  недалеко від дому. Бо маю надію скоротити свої поїздки по всьому місту. Відчуваю себе водієм, якому не платять”, – пожартувала Інна.

Дружина Тімура Мірошниченка показала таланти своїх доньок

Загалом, розвиток дітей це важливе питання для всіх батьків. Проте, варто не просто нав’язувати їм свої мрії, а прислухатися до вподобань малечі. Адже це їх життя, й важливо, щоб вони дійсно займалися улюбленою справою.