“Наша зірка вже приїхала”: Ірина Білик разом з молодшим сином опинилася у США — її зустріла Подкопаєва

Відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва зустріла несподівану гостю. Нею стала народна артистка України Ірина Білик, яка вирушила до США зі своїм молодшим сином.

Відома українська співачка Ірина Білик засвітилася у фотоблозі іншої зірки. Виявляється, вона у компанії свого молодшого сина Табріза вирушила за океан. Там, зірку зустріла її давня подруга Лілія Подкопаєва, яка й повідомила про приїзд довгоочікуваної гості.

У своєму Instagram, Лілія виклала спільне фото з виконавицею. На знімку гімнастка з чоловіком зустрічають Ірину і Табріза в аеропорту. Точно не відомо, але скоріш за все, саме вони прихистять родину на час подорожі. В руках Білик букет прекрасних квітів, заздалегідь підготований господарями.

Білик вирушила не на відпочинок, а задля роботи. В США на неї чекають шанувальники та чотири концерти. Перший з них запланований вже сьогодні, в Атланті. Саме тут і проживає Подкопаєва з коханим чоловіком та сином.

“Наша зірка вже приїхала і Атланта засвітила новими яскравими фарбами! Не пропустіть цей незабутній вечір”, – підписала фото Лілія.

Ірина Білик з молодшим сином рушила за океан
Ірина Білик з молодшим сином рушила за океан

Після Атланти, на зірку чекають Маямі, Нью-Йорк та Сіетл. Всі ці концерти присвячені важливому для всіх українців святу – Дню незалежності України. Не знаємо, як американці, а ось українська діаспора однозначно підтягнеться, щоб подивитися на виступ нашої зірки.

До речі, згідно з даними на сайті зірки, після США, артистка попрямує до Японії. Там у Білик буде лише один концерт, проте в найбільш населеному місті країни. А ось у наступному році, анонсований концерт у столиці України, там зірка сподівається зібрати повну залу Палацу “України”.

Ірина Білик з молодшим сином рушила за океан
Ірина Білик з молодшим сином рушила за океан

Нагадаємо, нещодавно Ірина звернулася до підписників, аби попросити поради. Жінка показала свого молодшого сина та зізналася, що має деякі проблеми з його неслухняним волоссям.

Схожі статті