Рубрики: Фото та відео
19.08.2024 09:57

“Лизнула” велике морозиво та показала палець: Єфросиніна продемонструвала поведінку дорослої серйозної жінки

Нудні люди — це нудно. Маша Єфросиніна точно не хоче бути нудною. Коли це необхідно, красуня демонструє всю свою вишуканість. Але в інші моменти вона може показати свою внутрішню дитину.
Поділитися

Серйозність — чудова риса для будь-якої людини. Її цінують на роботі, у дружбі та романтичних стосунках. Та, напевно, надто серйозні люди нікому не потрібні навіть у професійному плані. Це чудово розуміє Маша Єфросиніна, тому показує, що вміє бавитися, коли це доречно.

Телеведуча показала себе у яскравому червоному образі. Стильний костюм Маші складається із двооборотного жакета без рукавів з великими ґудзиками та накладними кишенями, а також класичних широких штанів. Образ Єфросиніної доповнюють червоно-бежеві туфлі на високому підборі, різноманітні прикраси на руках і шиї та сонцезахисні окуляри.

Маша Єфросиніна в червоному образі показала, як любить розважатися

Такий стиль чудово підходить, аби прийти на важливу зустріч або з’явитися в ефірі, що Маша й продемонструвала наочно. Але також він не стане на заваді, коли хочеться повеселитися. Як-от “лизнути” макет морозива, показати середній палець чи погратися язиком з соломинкою у напої. І, варто зазначити, у кожній з цих ситуацій Єфросиніна, як завжди, є незрівнянною!

Звісно ж, краса ведучої — один з факторів, що створюють її привабливий образ. Та нещодавно Маша зізнавалася, що довгий час не влаштовувала себе повністю. І лише зараз Єфросиніна на 100% задоволена тим, що бачить у житті та дзеркалі. Вона не боїться бути справжньою, собою. Маша не намагається підлаштуватися під когось, а робить те, що хочеться їй.

Маша Єфросиніна в червоному образі показала, як любить розважатися

Саме ця справжність приваблює шанувальників. Єфросиніна завжди щира у своєму житті та у своїй професійній діяльності. Також Маша активно займається громадською діяльністю, часто виступає на форумах, присвячених гендерній рівності та розширенню прав жінок. Також ведуча допомагає нашим захисникам, бо чудово знає, наскільки їм складно. Це Єфросиніній відомо не лише із загальних джерел, але також із досвіду свого чоловіка Тимура Хромаєва.