Інспектор “Булінг”: 42-річна ревізорка Фреймут “рознесла” Полякову та Єфросиніну за жарт про Тіну Кароль

Ольга Фреймут відома своєю вибагливістю до стилю та поведінки людей. Ексведуча завжди може сказати своє слово, коли є причина для критики. Цього разу пані Фреймут адресувала її Олі Поляковій.

Влітку минулого року Оля Полякова зі справедливою критикою відреагувала на недоречну статтю про її старшу доньку Марію. Молода дівчина, яка дуже схожа на свою красиву зіркову маму, піддалася відвертому булінгу, через що видання навіть могли притягнути до суду. Але ситуація тоді вирішилася поза засіданнями. У той момент всі зрозуміли, що булити людей за зовнішність (й не тільки) не можна. Та, схоже, що сама Полякова іноді може дозволити собі їдкий жарт в бік інших — зокрема, Тіни Кароль.

Цього разу саме її звинуватили у булінгу, причому зробила це жінка, яка розуміється на ввічливості та етикеті — Ольга Фреймут. Ексведуча Нового каналу попросила пояснити їй, що “ці цьоці кажуть”. У стрімі пані Фреймут побачила спробу булінгу своєї подруги. Оля не зрозуміла, чому Полякова та Єфросиніна дозволили собі подібні коментарі. Сама Тіна поки не відреагувала на допис Фреймут та опубліковане нею відео.

Ольга Фреймут розкритикувала Олю Полякову через пародію на Тіну Кароль
Ольга Фреймут розкритикувала Олю Полякову через пародію на Тіну Кароль

До слова, це вже не перший “випад” Полякової у бік Кароль. У 2021 році Оля назвала Тіну “плакальницею на похоронах”. Щоправда, пізніше зірка виправдовувалася тим, що мала на увазі виключно репертуар своєї колеги. Також Полякова стверджувала, що Кароль на неї не ображається. Але чому про відсутність образи говорить вона, а не Тіна, Оля не уточнювала.

Фанатів могла здивувати реакція Єфросиніної, яка виступала в ООН на заході про права жінок та гендерну рівність. Однак, варто також зазначити, що відео, котре так не сподобалося Фреймут, архівне, що зрозуміло по російській мові, якою до 24 лютого 2022 року говорили Маша і Полякова. Наразі вони, рівно як і Тіна Кароль, роблять дуже багато для України й української культури та навряд вдавалися б до такого роду “конкуренції”.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.