Рубрики: Фото та відео
19.08.2024 12:47

“Все випадає”: Даша Євтух із “МастерШеф-11” показала свої “персики” та отримала критику замість захвату

Даша Євтух — дуже мила та красива дівчина, а ще має чим похизуватися від природи. Але не всім шанувальникам подобається те, як "природа" блогерки ледь не випадає у її публікаціях.
Поділитися

Підписники Даші Євтух у захваті від її привабливості. У дівчини красиве обличчя та чудове тіло, переваги якого вона залюбки підкреслює вибраним одягом. Але іноді вона робить це аж надто активно, тому образи вдаються надмірно відвертими та викликають різку критику.

Нещодавно Даша вирішила показати підписникам новий одяг, який знайшла в магазині. Багато образів дійсно сподобалися коментаторам, але один з них розчарував фанатів. Звісно, коли дівчині є що “ховати” у бюстгальтері — це добре. Але коли вона це “добро” не ховає, а навпаки виставляє, то замість краси люди бачать вульгарну спробу привернути до себе увагу.

Даша Євтух із МастерШеф-11 показалася в одязі, який нічого не тримає, як належить

Багато шанувальників вирішили, що таким чином дівчина намагається підняти активність на сторінці. Все ж саме цей надто відкритий образ вона навіть помістила на прев’ю посту. Іншим просто не сподобалося, як з одягу все ледь не вивалюється через те, що речі занадто малі. А дехто з коментаторів вирішив, що таким чином дівчина “спаскудила вишиванку”.

Звісно, кожна дівчина сама обирає, наскільки відкритим повинен бути її одяг. Але навіть коли є бажання показати свою природну красу, можна це робити елегантно. І Даша вже неодноразово доводила, що вона розуміється на хорошому стилі. Навіть коли дівчина демонструє бюст, то не дозволяє собі занадто багато. Нещодавній похід Євтух в магазин є яскравим прикладом.

Даша Євтух продемонструвала стильні образи, які обрала для себе в магазині

Ймовірно, Даша дійсно просто захотіла привернути увагу та свідомо створила образ саме таким, аби викликати різнобарвну бурхливу реакцію коментаторів. І це геніальний підхід, який працює! Допис блогерки уже зібрав понад 24 тисячі лайків. Але найголовніше — коментарі. Їх під постом залишили майже 1800! А це більше, ніж у 10 дописах, опублікованих Дашею пізніше, причому разом взятих. Тож якщо цей образ спрацював, то він, можливо, є ідеальним?