“Приготував робот”: блогерка та учасниця “МастерШеф-11” Даша Євтух показала, що люди більше не потрібні

Сучасні технології здатні дивувати. Вони допомагають нам в безлічі сфер життя. А відома блогерка Даша Євтух показала, що роботи часом спроможні дарувати дуже приємні речі.

Бувши учасницею “МастерШеф”, Даша Євтух могла не тільки бачити кулінарні шедеври, а й куштувати їх. Але сьогодні все більше задач значно ефективніше за людей можуть робити роботи. Ймовірно, колись вони зможуть повністю замінити шеф-кухарів, забезпечуючи не лише прекрасну якість, швидкість та ефективність роботу, а й прийнятну рентабельність.

Сьогодні ж роботи-кулінари можуть взяти на себе лише частину обов’язків, а рішення про встановлення такої техніки приймає дуже мало компаній, готових виділити на обладнання відповідний бюджет. З одним із таких роботів вдалося “познайомитися” Даші Євтух. Машина приготувала їй каву, яку дівчина вважає найкращою із того, що вона куштувала нещодавно.

Блогерка Даша Євтух показала робота, який зробив їй смачно
Блогерка Даша Євтух показала робота, який зробив їй смачно

Даша добре розбирається у високій кухні. Хоча у житті вона є зовсім невибагливою. Зараз блогерка знаходиться у рідному селі, за яким дуже скучила. І там вона посеред ночі може накидати собі тарілку простої домашньої картоплі, взяти цілий квашений огірок та сосиску, щоб не соромлячись їсти це все руками. Саме так, як часом роблять звичайні українці.

Проста та швидка їжа для Євтух зараз є оптимальним варіантом. Після народження доньки Даша часом не має можливості навіть просто перекусити, не кажучи про приготування. А улюбленому песику, якому вона раніше також часто готувала їсти, дівчина обрала хороший сухий корм. Пес задоволений, а бачачи свого улюбленця радісним задоволена й Даша.

Даша Євтух поділилася радістю від повернення у рідне село
Даша Євтух поділилася радістю від повернення у рідне село

До слова, в рідне село блогерка приїхала не з порожніми руками. Вона вирішила привезти рідним японський десерт Моті, який сама просто обожнює. Євтух обрала смаки, які вважає найкращими: лимон, апельсин, маракуя, трюфель та інші. Мама Даші була задоволена такому цікавому подарунку, тому Моті дуже сім’я блогерки залюбки їла за чаюванням.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.