Рубрики: Фото та відео
23.08.2024 13:57

У мережі показали фото вагітної Наталії Могилевської: це було задовго до того, як вона зустріла Валентина

Популярна українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає під час вагітності. До мережі потрапили кадри, на яких артистка постала з величезним животом.
Поділитися

Наталія Могилевська часто говорила про свою велику мрію стати матір’ю. Вперше зірка зізналася про це 15 років тому, коли знаходилася у стосунках з бізнесменом Єгором Доліниним.

Час проведений з його доньками провели артистку до того, що вона дуже хотіла мати малюка. Але доля склалася таким чином, що ця можливість пройшла повз артистки. Спочатку вона була зайнята кар’єрою, потім не було поруч підходящого партнера. Зараз вона виховує двох прекрасних дівчат Мішель та Софію, яких удочерила 2 роки тому.

Наталія Могилевська показала, який вигляд має під час вагітності

Падчерки Наталії Могилевської показали, як вони виглядають зараз

Але щастя побути вагітною Наталія все ж таки отримала. Так, багато років тому уся мережа буквально гуділа від новини про те, що Могилевську помітили з величезним животом на вулицях Києва. Вагань на рахунок її цікавого положення просто не було. Її вигляд говорив сам за себе.

І все ж таки публіка помилилася. Адже зміни у фігурі артистки були зумовлені не її фізіологічним станом, а роботою стилістів. Зірку таким чином нарядили для зйомок фільму “Київський торт”. А тому всі здогадки на рахунок батьківства також були марними: ні Дмитро Гордон, ні Ектор Хіменес-Браво не мали жодного відношення до малюка, якого фактично не існувало.

Наталія Могилевська показала, який вигляд має під час вагітності

Але необхідно відмітити, що цей стан надзвичайно лучше артистці, і як мінімум вона має ексклюзивні кадри, на яких постає в цьому чудовому стані.

Варто відмітити, що саме в цей період поговорювали, що у Наталі Могилевської нібито насправді є дочка. Публіка підозрювала, що цією таємною спадкоємицею є Світлана Тарабарова, яка на той момент виступала під ім’ям Аліса. І фанати, і преса помічали надзвичайно схожість між жінками, а також підозрювали, що особливе ставлення до вокалістки Наталія має через родинний зв’язок. Але скандал між ними пізніше, а також гучне розірвання контракту розставило все на свої місця.