Рубрики: Фото та відео
23.08.2024 16:37

“Весільні фото”: переможниця “МастерШеф-12” Валерія Матрохіна поділилася “зачарованими” кадрами з коханим

Після того, як Валерія Матрохіна відповіла своєму коханому "так", шанувальники очікували, коли ж відбудеться весілля. І нарешті переможниця 12 сезону "МастерШеф" показала фото в білій сукні!
Поділитися

На початку 12 сезону “МастерШеф” Валерія Матрохіна сподобалася і суддям, і глядачам. Але спершу вона запам’ятовувалася саме зовнішністю, бо попри хороші кулінарні навички красуня не була однією з фавориток на перемогу.

Та старанність, наполегливість, постійна праця над собою дозволили дівчині поїхати з проєкту в статусі найкращого кулінара-аматора України. Та цього могло б не бути, якби не одна дуже важлива для Валерії людина — її коханий.

Валерія Матрохіна на МастерШеф зі своїм коханим після перемоги в 12 сезоні

Костянтин завжди був поруч, як підтримка та опора. Він ніколи не сумнівався у Валерії. Якщо дівчина починала думати про те, щоб здатися та піти додому, він її підбадьорював та говорив, щоб без перемоги вона й не думала повертатися з “МастерШеф”.

Одночасно з цим Костянтин робив усе для того, аби життя пари поза проєктом було максимально комфортним. Тому й не дивно, що на пропозицію коханого стати його дружиною, вона одразу відповіла згодою.

Але це було ще навесні минулого року. І до цього часу весілля у пари так і не відбулося, хоча шанувальники дуже його чекають. Валерія навіть іноді уточнює, що нові фото з коханим — не весільні, хоча дуже схожі на них стилем та атмосферу.

Переможниця МастерШеф Валерія Матрохіна показала свої емоції на весільних фото

Яскравим прикладом є світлини з подорожі до Одеси, де Валерія у гарній білій сукні поруч з коханим вся сяє від щастя. Кулінарка зазначає, що подібні емоції у неї викликає саме місто. Одеса зачаровує та закохує у себе, тому Матрохіна відчуває себе, наче на весіллі.

До слова, усі фото для Валерії зробила її подруга та колега по 12 сезону “МастерШеф” Іра Давиденко. Дівчина також нещодавно показала свого коханого у дуже ніжній та романтичній спільній фотосесії.

Подруга Валерії Матрохіної та учасниця МастерШеф-12 Іринка Давиденко зі своїм хлопцем