“Перемога — це не чарівний квиток”: Валерія Матрохіна розповіла, чи змінилося її життя після “МастерШеф-12”

еремогу на "МастерШеф" багато людей сприймають, як гарантію прекрасного майбутнього. Але переможниця 12 сезону Валерія Матрохіна не погоджується із таким твердженням.

Валерія Матрохіна стала справжнім відкриттям та переможницею 12 сезону шоу “МастерШеф” у 2023 році. Її шлях до слави та успіху був сповнений випробувань і рішучості, які зробили її тріумф ще більш значущим. Але дівчина зізнається, що сам факт перемоги — це ніщо без кропіткої праці.

Красуня, що закохала в себе глядачів

Валерія прийшла на шоу, вже маючи досвід в інших сферах життя. Вона займалася бальними танцями, викладала їх для дітей, брала участь у модельному бізнесі та організовувала конкурси краси. Цей різнобічний досвід допоміг їй стати однією з найцікавіших учасниць шоу​.

Валерія Матрохіна показала своє життя після перемоги
Валерія Матрохіна показала своє життя після перемоги

Але на “МастерШеф” в першу чергу важливі кулінарні навички. І на кастингу Валерія показала, що має непогані знання. Однак назвати їх видатними було складно, і білий фартух дівчина отримала лише з двома “так”.

В такій ситуації багато людей могли б різко відреагувати на критику або ж навпаки піднести себе до небес завдяки участі у найбільшому кулінарному проєкті країни. Але Валерія ніколи не ставила себе вище за інших, активно працювала над собою та намагалася щоразу подавати суддям страви найвищого рівня.

Суперфінал та життя після нього

Завдяки своїм зусиллям Матрохіна не лише дійшла до фінального змагання у сезоні, але й обійшла свою основну конкурентку Ольгу Рябенко, якій більшість прогнозувала перемогу з перших же випусків. Валерія здивувала суддів власною концепцією та сетом із трьох страв, продемонструвавши неймовірне зростання над своїм рівнем з кастингу.

Валерія Матрохіна показала своє життя після перемоги
Валерія Матрохіна показала своє життя після перемоги

Говорячи про свою перемогу, кулінарка зазначає, що його можна порівняти з читом у грі. Але також дівчина наголошує, що гру можна пройти й без читів. Та й сам тріумф на шоу не забезпечує людині нічого, якщо вона припиняє працювати над собою. Ба більше, після такого стрімкого злету на переможця може чекати болісне падіння.

Матрохіна наголошує на тому, що кожна перемога, будь-який успіх, усі досягнення мають ціну. Кожен платить її особисто. І досягти успіху кожен може без перемоги та навіть без участі на “МастерШеф”. Але для цього потрібно працювати. Щоденно працювати й будувати свій шлях, а не шукати виправдання із категорії “от, якби перемога”.

Схожі статті

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.