Рубрики: Фото та відео
24.08.2024 09:55

Колишня фаворитка Вакарчука Соловій досягла бажаного і подалася якнайдалі: навіть Яма туди не доїхав

Колишня фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій досягла бажаного і подалася якнайдалі. Такі відстані не снилися навіть емігрувавшому Владу Ямі.
Поділитися

Останні декілька років українські зірки особливо багато уваги приділяють виступам за кордоном. І цьому є проста причина: на даний момент велика кількість українських біженців та імігрантів з нетерпінням чекають на вітчизняних артистів.

Такі концерти високо цінуються, а також допомагають трошки вгамувати тугу за батьківщиною. Христина Соловій не стала виключенням і входить у перелік виконавців, які регулярно виїжджають для того, аби потішити шанувальників. Але хто б міг подумати, що виступ до Дня незалежності Христина Соловій влаштує аж у Австралії.

Христина Соловій виїхала за кордон та опинилася в Австралії

Христина Соловій виїхала за кордон та опинилася в Австралії

Так, лише організувати переліт для всієї команди до найвіддаленішого від України материку коштує чималих грошей, що вже казати про організацію концерту.  Тим не менш, зірка вийшла на зв’язок із Сіднея. Христина показалася на тлі австралійських краєвидів і розповіла про захід. Відповідна публікація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Велика кількість користувачів не стала приховувати свого здивування від побаченого, і у коментарях висловила реакцію щодо появи Христини в Австралії.

Окремою темою стала фігури дівчини. Хоча Христина надзвичайно струнка та підтягнута, знайшлися люди, які змогли розкритикувати її форми. Інші користувачі навпаки почали ділитися своїм нерозумінням того, звідки взялася критика. Сама Христина на дані випади на свою адресу ніяк не відреагувала.

Нагадуємо, місяць тому артистка потрапила у гучний скандал в Чорноморську через використання лайки зі сцени. Відвідувачі фестивалю звинуватили співачку у тому, що вона не дотримувалася правил та норм поведінки, усвідомлюючи, що серед глядачів було багато дітей.