Рубрики: Фото та відео
24.08.2024 15:38

Не довго переймався: екс-чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу закрутив новий роман за місяць після розриву

Колишній чоловік Ані Лорак не звик на довго залишатися самотнім. Проте те, що чоловік знайшов нову кохану за місяць, після завершення попередніх стосунків, викликає здивування.
Поділитися

Відомий завдяки шлюбу з Ані Лорак, бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу, після розриву з моделлю Анастасією Фоксі не залишився наодинці зі своїми переживаннями. Нещодавно, він продемонстрував свій новий роман, викликавши інтерес у численних шанувальників та ЗМІ.

На недавно опублікованій світлині в Instagram, Мурат позує разом з жінкою, яка ймовірно є його нинішньою обраницею. На знімку, яке спочатку опублікувала Катерина, бізнесмен ніжно обіймає свою супутницю.

Мурат Налчаджиоглу показав свою нову обраницю

Катерина, яка проживає та працює в Парижі, час від часу навідує Україну, де й познайомилася з Муратом. За наявними даними, Катерина займається фотографією, а її профіль в соціальній мережі свідчить про її професійну діяльність у цій сфері.

До цього, Мурат був у стосунках з моделлю Анастасією Фоксі. Роман між ними розвивався швидко, і бізнесмен навіть освідчився коханій. Проте в травні 2024 року пара оголосила про розставання, звісно використавши для цього свої Instagram акаунти. Після, попри розрив, вони знову з’явилися разом на відпочинку в Туреччині, де Анастасія натякнула на можливе возз’єднання.

Мурат Налчаджиоглу показав свою нову обраницю

Коли вона опублікувала тест на вагітність, шанувальники були переконані, що пара забуде про колишні образи та возз’єднається. Однак, дитина не з’явилася на світ. Модель зробила аборт, що стало причиною остаточного розставання з Налчаджиоглу. Після розриву бізнесмен вирішив не коментувати ситуацію, зберігаючи приватність особистого життя. На цей час чоловік, схоже, знайшов нове джерело радості у житті та знову відкрив своє серце для кохання.