Колега Софії Ротару розповів, чому 77-річна легенда естради мовчить та не показується на людях: “Замішане…”

Софія Ротару мовчить вже 2,5 роки і жодні заклики вийти на зв'язок з артисткою не працюють. Павло Дворський розповів, у чому причина такої поведінки зірки.

Софія Ротару досить довго мовчала про свою позицію. І дійшло навіть до того, що інші зірки і відважилися відкрито її критикувати, чого раніше ніколи не було. Так, Наталія Мосейчук дорікнула співачці в інтерв’ю. Мовляв, могла своїм голосом зібрати велику кількість коштів на благодійних концертах. Так само до критики почали долучатися і молоді артисти, дізнаючись про своє розчарування.

Софія Михайлівна на подібні коментарі взагалі не реагує, і повністю ігнорує усіляку критику. Подейкували, що співачка давно виїхала з України. Однак, її оточення наполягала на тому, що вона перебувала на батьківщині у Львові.

Звичайно, істину встановити не вдалося, адже Софія Михайлівна не проронила ані слова. Натомість вона регулярно ділиться реакціями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на трагедії, які розгортаються в різних містах України, і дає зрозуміти, що глибоко співчуває своїм співвітчизникам.

Павло Дворський розповів, чому Софія Ротару мовчить про свою позицію

Софія Ротару показала, як виглядає її син Руслан Євдокименко
 Павло Дворський розповів, чому Софія Ротару мовчить про свою позицію

Точну причину мовчання артистки ніхто назвати не може. Так само як її небажання з’являтися на людях. Востаннє вона потрапила на камери у 2021-у, коли скаржилася на свої пориви виступити перед людьми і неможливість влаштувати концерт через пандемію.

Зараз зірка з’являється навіть в об’єктиві камери лише в окулярах, і до того ж сонцезахисних, що не дозволяє побачити шанувальникам, як зараз виглядає артистка.

Днями колега Софії Михайлівни Михайло Дворський дав ексклюзивний коментар на цей рахунок і поділився думкою щодо ситуації. Він вважає, що велику роль може відігравати суто особиста причина, про яку виконавиця можу розповісти пізніше.

“Можливо, причина в чомусь особистому чи замішане щось таке, що пов’язане з творчістю. Я думаю, що ще прийде час, і вона сама все розкаже”, – сказав виконавець.

Цікаво, що артистка не вела навіть переговорів на рахунок документального фільму про Назарія Яремчука. Відповідно, у стрічці вона не з’явилася.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.