Рубрики: Фото та відео
25.08.2024 11:02

77-річна Софія Ротару звернулася до єдиного сина й показала архівне фото: родичів просто не впізнати

Не тільки в родині Горбунова вчора було подвійне свято. Аналогічна ситуація у Софії Ротару та її єдиного сина Руслана Євдокименка, який, до речі, одноліток Юрія.
Поділитися

Відома українська співачка Софія Ротару не часто публікує нові дописи у своєму фотоблозі. Проте, подвійне свято у родині, змусило виконавицю зробити виключення. З нагоди дня народження її єдиного сина Руслана, жінка показала, як виглядала багато років тому.

На своїй сторінці в Instagram, Ротату розмістила архівне фото з сином. Судять з вигляду Руслана, знімок був зроблений близько 50 років тому. На ньому молода Софія ніжно обіймає свого малюка, який щось розповідає та показує фотографу.

“З днем народження, любий мій сину Руслане!”, – підписала знімок артистка.

Софія Ротару показала архівне фото з сином

Не забула жінка й про державне свято. У сторіс вона розмістила патріотичний знімок Батьківщини-Мати на фоні державного прапора. Не секрет, що День Незалежності важлива подія для всіх українців, тож артистка не могла залишитися осторонь.

“З Днем Незалежності, Україно!” – написала співачка.

Софія Ротару показала архівне фото з сином

Після початку повномасштабного вторгнення, Ротару не часто виходить на зв’язок з публікою. На її сторінці лише інколи з’являються нові дописи, які зазвичай приурочені до важливих родинних, або державних свят. Крім того, жінка припинила свою концертну діяльність, тож єдина можливість її шанувальників побачити зірку, це моніторити її сторінки в соціальних мережах.

Нагадаємо, нещодавно друг артистки, відомий український композитор, Павло Дворський пояснив мовчазну позицію Софії Михайлівни та те, чому вона відмовилася від участі у зйомках фільму, присвяченого легендарному українському співаку Назарію Яремчуку. За його словами, у зірки були особисті мотиви, про які вона має розповісти самостійно.