33 причини любити Україну: емоційна відеолистівка Жені Яновича до Дня Незалежності довела українців до сліз

Відомий комедійний актор Євген Янович розчулив мережу дуже емоційним відео на честь національного свята. Які слова зміг підібрати шоумен, щоб ніхто не залишився осторонь?

Відомий шоумен Женя Янович показав, що може не тільки розсмішити будь-кого. Чоловік довів, що в силах зачепити ниточки душі кожного, бо розуміє, що робить нас та нашу країну унікальними.

На своїй сторінці в Instagram, чоловік розмістив новий допис присвячений до Дня Незалежності України. Напевно, він й сам не знав, який захват воно викличе у користувачів мережі. На відео, Янович озвучив 33 причини любити Україну. Проте, це не банальні, хоча й правдиві, слова про незламність та сміливість нашого народу, а ті дрібниці, з якими стикається кожен щодня.

“За бабусин календар і за килим на стіні. За “Є” та “Ї”. За борщ та голубці. І піцу. Точніше за те, що ми навіть її готуємо краще, ніж в Неаполі. За чай у підстаканниках, що відстукує дорогу додому. За море і гори. За вольове серце, чорноземи і безкрайнє поле. За лелек на стовпах при дорозі”, – розповідає Янович.

Женя Янович розчулив своїм відеопривітанням з Днем Незалежності України
Женя Янович розчулив своїм відеопривітанням з Днем Незалежності України

Не забув він і про наших відомих на весь світ співвітчизників. Згадав про Ліну Костенко, про знаменитих спортсменів, які не раз привозили в Україну золоті медалі, кубки та нагороди. Про неперевершений український дубляж, який бере за дужу у кінотеатрах. Та про наші видавництва, завдяки яким ми можемо ще глибше пізнавати культуру. Згадав і про колег блогерів, без яких не проходить день у більшості молоді. І про легендарні українські пісні, які тисячі наспівують під гітару вечорами.

Женя Янович розчулив своїм відеопривітанням з Днем Незалежності України
Женя Янович розчулив своїм відеопривітанням з Днем Незалежності України

І найголовніше, Женя згадав про кожного з нас, адже саме з людей складається країна. Про кожний донат, який наближує перемогу, про кожного захисника, який далеко від дому відбивається від агресора. Про нашу єдність та самобутність.

Схожі статті