Рубрики: Фото та відео
28.08.2024 09:57

45-річний В’ячеслав Узелков показав, як змінився після операції та зречення сина: Боржемська не впізнала б

Після гучної заяви сина Роберта та негараздів зі здоров'ям В'ячеслав Узелков показав, як змінився. Колишня дружина Марина Боржемська не впізнала б.
Поділитися

Шлюб В’ячеслава Узелкова вже багато років як зруйнований. Однак, його історія з Мариною досі в усіх на вустах і здебільшого це заслуга самого боксера. Спортсмен не може забути, що від нього пішла дружина та забрала дітей. Так само чоловік постійно говорить про те, як погано почувається через те, що діти його забули і не цікавляться ним.

Окрім того, В’ячеслав неодноразово намагався звинувачувати колишню у тому, що вона впливає на його стосунки з дітьми. Але пізніше стало зрозуміло, що Марина до цього не причетна. Врешті-решт, спільний син пари Роберт став достатньо дорослим, щоб зробити заяву про це самостійно.

Це стало абсолютно неочікуваним поворотом в їхні історії. Юнак опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що він сам не хоче спілкуватися з батьком після усього того, що він зробив.

Даний період можна назвати для В’ячеслава дійсно чорним. Окрім конфлікту з сином, сталися ще й неймовірні проблеми зі здоров’ям.

В’ячеслав Узелков показав, як змінився після операції на серці

В’ячеслав Узелков показав, як змінився після операції на серці

Так, на початку року В’ячеслав Узелков потрапив у лікарню. Чоловік отримав інвалідність, а пізніше йому провели операцію на серці. До речі, вельми складну. Період реабілітації був також важкий. Але В’ячеслав чекав на дзвінок від дітей, який так і не отримав. Розповісти на публіку про це він не забув.

Так само Узелков вперше заявив про те, що професійний спорт — це гарантована інвалідність у ранньому віці. Не дивлячись на усі негаразди, на даний момент чоловік намагається встати на ноги.

Він підтримує своє здоров’я за допомогою фізичних вправ, а також прогулянок. Зокрема, нещодавно відповідні кадри він опублікував у своєму блозі.

В’ячеслав Узелков показав, як змінився після операції на серці

“Ну що, підвищуємо планку. Не швидко, але впевнено. Реабілітація йде на покращення і повернення сили”