Рубрики: Фото та відео
28.08.2024 12:13

Співає наче не дитина, а фея: 43-річна Тоня Матвієнко показала молодшу дочку Ніну – доводить людей до мурах

Майже рік Тоня Матвієнко живе без матері Ніни Митрофанівни, але в родині прокинувся ще один талант. Раптово співачка здивувала публіку, коли показала свою молодшу дочку Ніну.
Поділитися

Немає нічого дивного у тому, що публіка очікує появи талантів у зіркових сім’ях. Адже на даний аспект має впливати не тільки генетика, але й оточення. Як ніяк, діти мають можливості отримати найдорогоцінніші знання від своїх батьків та інших членів родини змалку.

За ці роки велика кількість зірок в шоу-бізнесі з’явилася саме серед світської тусовки. Тому цим дійсно нікого не вразиш і не здивуєш.

Тоня Матвієнко показала виступ своєї молодшої дочки Ніни

Тоня Матвієнко показала виступ своєї молодшої дочки Ніни

Хоча свого часу Тоня Матвієнко навела чимало шуму в Україні. Коли єдина дочка Ніни Митрофанівна заспівала, публіка раптово усвідомила, що розкішний талант її матері не буде втрачений, адже Антоніна його успадкувала. Зараз в душі української пісні вже немає з нами. Вона пішла у жовтні минулого року.

Знаменита дочка тим часом вшановує її пам’ять не тільки через виконання пісень Ніни Матвієнко, але й багатьма іншими способами. І хто би міг подумати, що бабуся Ніна піде і менше, ніж через рік онучка Ніна вийде на сцену.

Днями Тоня опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, на якому показала, як її спадкоємиця виконує пісню на сцені. Дівчинка зачарувала своїм зовнішнім виглядом, адже зачіску та вбрання мала як спадкоємиця королівської сім’ї — елегантні та дуже ніжні.

І заспівала вона в усім відомому стилі. В коментарях публіка одразу ж зібралася для того, аби зробити компліменти маленькій співачці — багато хто писав, що виступ довів їх до мурах по шкірі.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко надзвичайно пишаються спільною дочкою. У дописі до публікації артистка виразила свої найщиріші та найніжніші почуття до дівчинки. А сама Ніна отримала величезну підтримку від публіки та мотивацію працювати далі.