Рубрики: Фото та відео
28.08.2024 17:12

49-річний Святослав Вакарчук кардинально змінив стиль і став крутішим за Тімберлейка: все завдяки 1 нюансу

Святослав Вакарчук у свої 49 років кардинально змінив свій стиль і став крутішим за голлівудського красеня Джастіна Тімберлейка. А що саме потрібно було зробити для цього?
Поділитися

Святослав Вакарчук завжди брав публіку талантом та харизмою. Неймовірний голос, фантастичні вірші, контекст, — усе це зробило його зіркою ще 30 років тому. Вакарчуку не потрібно було вдаватися до хитрощів, якими активно користувалися його колеги: від нанесення щільного макіяжу до створення образу мачо.

Все це було зайвим завдяки якості музики, яку він створював. Але час минає, цілі змінюються. Нещодавно Святослав Вакарчук почав виходити на англомовний ринок. Вочевидь, саме з цим пов’язаний його різкий крок у сторону зміни свого образу. Здавалося, 50 років на носі, і Вакарчук навряд стане щось робити з власним іміджем. Як виявилося, це було хибне враження. Ба більше, це рішення виявилося просто фантастичним.

Святослав Вакарчук змінив свій імідж та показав результат

Святослав Вакарчук змінив свій імідж та показав результат

Днями Святослав Вакарчук опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій постав у модний сорочці та аксесуарами, що підкреслили його торс.

Вакарчук повністю ростібнув свою сорочку та показав публіці свою непогану фізичну форму. На кадрі можна помітити і бронзову засмагу, і кубики пресу.

Однією рукою артист тримає мікрофон, а іншу поклав у кишеню, таким чином надаючи собі дуже розслаблений та впевнений вигляд. Це ще більше створює навколо нього ауру такого собі айдола.

Святослав Вакарчук змінив свій імідж та показав результат

Нагадуємо, що публіка дуже позитивно відреагувала на його нову англомовну композицію та активно ділилася враженнями у коментарях під останньою публікацією артиста. Святослав Вакарчук виправдав очікування своєї публіки та отримав позитивну оцінку від неї. Залишається сподіватися, що англомовна публіка так само швидко відреагує на його новий сингл і впустить українського виконавця у свій інформаційний простір.