Рубрики: Фото та відео
30.08.2024 13:57

Кароль підкорила фанатів новим образом і не залишила Балану шансів встояти: “Таку Тіну ще не бачив ніхто”

Тіна Кароль закохала в себе фанатів новим образом і не залишила красеню Дану Балану шансів встояти. Такою українську поп- діву ще ніхто не бачив.
Поділитися

Тільки-но нога Тіни Кароль ступила на сцену, публіка одразу ж оцінила її вроду. На відміну від своїх колег, співачка не потребувала інвестицій у власну зовнішність, адже від природи була надзвичайно вродливою. Блакитні очі, світлі кучері, білосніжна шкіра, — усе це підкорювало та зачаровувало.

Не важливо, в якому амплуа з’являлася зірка, усе завжди було вдало підібрано. Покійний чоловік артистки Євген бачив її веселою та запальною, вона сама підбирала для себе драматичні та ліричні образи. І хоча здавалося, що Тіна перепробувала абсолютно все, це не так.

Тіна Кароль змінила образ та показала неймовірний результат

Тіна Кароль змінила образ та показала неймовірний результат

Співачці знову вдалося здивувати своїх шанувальників. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram від ривок зі своєї нової композиції, а також кадри, які були зроблені спеціально до презентації синглу.

На знімках Тіна постала дуже стрункою, спортивною, елегантною та гнучкою. У коментарях шанувальники не скупилися на компліменти та одразу почали ділитися емоціями: такою поп-діву дійсно ще не бачили.  Дан Балан поки що на новий пост не відреагував, і навряд це зробить.

Після припинення співпраці виконавці від писалися одне від одного, а пізніше молдавський виконавець публічно попросив у шанувальників співачки не турбувати його та сім’ю.

За словами Дана, насправді їх з Тіною ніколи нічого не об’єднувала. Мовляв, ніякого кохання та роману не було.

Раніше ця інформація потрапляла до мережі. Продюсер Володимир Завадюк заявив, що флірт між артистами був усього лиш піар-ходом. Але виконавці не стали підтримувати дане обговорення і взагалі зробили все можливе, аби якнайшвидше закрити питання. Все через бурхливу реакцію публіки, яка відчула себе обманутою та почала вимагати від зірок пояснень.