“Зараз”: фаворит Тіни Кароль SHUMEI вперше заговорив про кохану, з якою планує створити родину

Улюбленець поп-діви української сцени Тіни Кароль SHUMEI вперше заговорив про своє особисте життя. Співак зізнався, чи має обраницю та коли планує створити родину.

Не секрет, що популярний виконавець Олег Шумей, який більш відомий під псевдонімом SHUMEI завоював прихильність не тільки слухачів по всій країні, а й відомої зірки Тіни Кароль. Вона не тільки всіляко підтримує молодого виконавця, але й записує з ним спільні хіти. Нещодавно у артистів був випущений трек “Стерва”, що відразу піднявся сходинками музичних чартів країни.

Наразі, SHUMEI тільки набирає обертів та з кожним треком запалює серця більшої кількості людей. Тому, його шанувальникам цікаве не тільки творче життя артиста, а й його особисті справи. Йому вже встигли приписати пару романів з відомими зірками, проте всі чутки залишилися чутками. Жоден з романів, він не підтвердив. Вперше, чоловік заговорив про свої стосунки з протилежною статтю. Спеціально для “WEEKEND Show“, Олег зізнався, чи має кохану.

SHUMEI зізнався, коли планує створювати родину
SHUMEI зізнався, коли планує створювати родину

За словами 22-річного виконавця, найбільша частка його часу та уваги припадає на роботу та творчість. Чоловік захоплений можливістю, яку підкинула йому доля, тож всі сили направляє в професійний розвиток. Його романтичні пісні не присвячені конкретній коханій, а оспівують загальний образ жінки.

Проте, чоловік уникнув прямої відповіді на питання про кохану. Він лише запевнив, що поки не збирається створювати родину. Згідно з планами Олега, це буде, але “трохи” пізніше, можливо років через 15-20.

“Може серце вільне, а може й ні. Може років у 35-40 я захочу сім’ю, але зараз я хочу повністю віддати себе кар’єрі”, – повідомив SHUMEI.

SHUMEI зізнався, коли планує створювати родину
SHUMEI зізнався, коли планує створювати родину

Нагадаємо, впізнаваність Олег Шумей здобув після участі в вокальному шоу “Голос країни”. Його перша пісня “Тривога” запала у серця багатьох українців, що дозволило виконавцю швидко піднятися в музичних чартах. Наразі за його творчістю та життям слідкують тисячі.

Схожі статті

Це не погоня за трендами: 42-річна Надія Мейхер спеціально засвітила свій животик – вже давно не приховує

Надія Мейхер, яка має дорослого сина від першого шлюбу і двох дочок від російського бізнесмена Михайла Уржумцева, продемонструвала на камеру свій округлий животик. Невже у сім'ї буде поповнення?

Відомий ведучий заявив, що Тіна Кароль програє перед Златою Огнєвіч: Хто в кого мав виступати на розігріві

Відомий телеведучий Слава Соломка порівняв виступи двох найголосистіших українських співачок Злати Огнєвіч та Тіни Кароль на одному із заходів і залишив вердикт не на користь Народній артистці.

В космічному кораблі за 2,5 мільярда доларів: Ксенія Мішина показала, як розважається в Сполучених Штатах

Американські канікули учасниці першого сезону "Холостячки" актриси Ксенії Мішиної та її сина Платона набирають обертів. Українські туристи побували у найкрутішому місці Лас-Вегаса. Емоції зашкалюють!