Рубрики: Фото та відео
30.08.2024 17:04

50-річний Андрій Данилко не стримався і публічно показав ту саму жінку, яка підкорила його серце: “Булочка”

Андрій Данилко не стримався і публічно показав ту саму красуню, яка підкорила його серце. Артист не став приховувати своїх емоцій і все видав як на духу.
Поділитися

Андрій Данилко розпочинав свою блискучу кар’єру з того, що спілкувався у жартівливі манері з різними зірками, які приходили до нього на студію. Комунікація велася повністю українською, поруч була потужна команда, яка вміла створити правильний антураж.

Згодом Вєрка Сердючка стала все більше переходити до створення музичного матеріалу, а дні, коли вона була ведучою залишилися позаду. З тих пір артист все менше і менше говорив про свою дружбу з іншими зірками, про спілкування за кадром та інші цікаві нюанси.

Оточення артиста розповідала, що він надзвичайно комфортна людина, з неперевершеним почуттям гумору та вмінням просто ставитися до всього. Але задоволення спостерігати за цим у більшості глядачів просто немає. І як же круто, що інколи зірки публічно спілкуються і в соціальних мережах.

Андрій Данилко неочікувано відреагував на новий кліп Олександри Заріцької

Нещодавно Андрій знову довів свій статус сердечної людини, яка завжди підтримає свого ближнього. Данилко рідко може зробити комплімент поза шоу, зйомок, а так би мовити в реальному житті. Шоу-бізнесу зірці вистачає, адже кожного дня він має щось заплановане у графіку: від концертів до інтерв’ю.

І все ж таки нова робота Олександри Заріцької не залишила байдужим навіть Андрія. Чоловік не тільки відреагував на відривок з кліпу у коментарях під публікацією співачки, залишивши там дуже смачний комплімент, але й зробив репост на свою офіційну сторінку в Інстаграм.

Андрій Данилко відреагував на кліп колеги. Скріншот коментаря зірки під публікацією

Таким чином він не тільки підтримав свою колегу, але й доклав свою руку до просування її нового кліпу. Але Інна Білоконь, виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки все одно залишається тією самою, що отримує найбільшу кількість компліментів від колеги. Її місце навряд хтось колись зможе зайняти.