Солістка KAZKA Олександра Заріцька несподівано скасувала весілля – мало бути у червні, але не склалося

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька скасувала заплановане на червень весілля зі своїм нареченим. Причина дуже вагома. Що відбувається у стосунках пари?

Незабаром після того, як у 2023 році солістка групи KAZKA Олександра Заріцька представила аудиторії своєї молодої людини – Павла Тараненка, співачка оголосила про заручини та назвала приблизну дату весілля, що мала відбутися у червні 2024 року. Проте, в останніх числах травня дівчина раптово повідомила, що урочистостей не буде.

Солістка KAZKA Олександра Заріцька несподівано скасувала весілля
Солістка KAZKA Олександра Заріцька несподівано скасувала весілля

В інтерв’ю “Люкс ФМ” Олександра пояснила, що поки що не готова влаштовувати пишний захід, бо відчуває, що це недоречно на тлі того, що щодня йдуть обстріли українських міст та гинуть люди. Наразі вся енергія Олександри та її нареченого спрямована на збір коштів для ЗСУ.

Проте співачка запевняє, що після перемоги України вони з Павлом обов’язково влаштують пишне весілля. У її виставі – це має бути масштабний захід на 350 осіб гостей та з гуляннями два дні. А поки що пара живе у цивільному шлюбі. Хоча наречений Олександри Заріцької неодноразово пропонував їй піти просто розписатися в РАГСі, співачка поки що відмовляється.

Солістка KAZKA Олександра Заріцька несподівано скасувала весілля
Солістка KAZKA Олександра Заріцька несподівано скасувала весілля

“Це все ж таки знову не моє”, – зізнається знаменитість.

Нагадаємо, що раніше Олександра Заріцька розповідала, що планує зіграти два весілля – одне в горах у Карпатах, а друге – на морі у Криму. А поки що співачка активно займається творчістю і регулярно радує своїх слухачів новими композиціями. У День Києва співачка випустила пісню, присвячену улюбленому місту, яка справила на шанувальників приголомшливий ефект.

У коментарі багато хто зазначив, що відчувають те саме, коли повертаються до Києва.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.