Рубрики: Фото та відео
31.08.2024 11:07

“Побажайте мені успіху”: 40-річна Катерина Осадча показалася у лікарні та розповіла про погане самопочуття

Відома телеведуча Катерина Осадча зізналася, що через недугу, їй довелося звернутися до спеціалістів. Крім того, жінка оцінила їх роботу в період блэкаутів.
Поділитися

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча неабияк схвилювала шанувальників, повідомивши про раптове звернення до лікаря. Жінка зазначила, що мала пройти обстеження, проте, через відключення світла, це виявилося задачкою з зірочкою.

У своєму Instagram, Катерина виклала нове сторіс. На фото, жінка позує на фоні лікарні. детально про свій стан, жінка розповідати не стала, проте розкрила деякі деталі свого лікування. Виявилося, що її потрібно було пройти обстеження за допомогою рентген-апарату, але через брак світла (дякуємо сусідам), техніка була відключена. Українські медики майстерно вийшли з ситуації та замість рентгену провели комп’ютерну томограму.

Катерина Осадча повідомила про погіршення свого самопочуття

Телеведуча зазначила, що в будь-якій іншій країні мала б годинами чекати на своє дослідження, але тільки не в Україні. Тут їй не тільки допомогли з аналізами, а й порадили, куди можна звернутися в нинішніх умовах для отримання ліків.

“За півгодини видали диск з КТ-висновком і всі рецепти, сказали куди їхати за ліками в цю пізню пору. Для розуміння, будь-де за кордоном я б сиділа в черзі довжиною в життя, якщо б не помирала, а за відсутності світла – всі б пішли лікуватися самостійно”, – написала ведуча.

Катерина Осадча повідомила про погіршення свого самопочуття

Попри стан її здоров’я, лікарняний жінка брати не збирається. Кар’єристка рішуче налаштована на швидке одужання та просить моральної допомоги не тільки від рідних, а й від своєї аудиторії.

“В мене півтори доби на одужання. Побажайте мені успіху”, – попросила Катерина у підписників.

Катерина Осадча повідомила про погіршення свого самопочуття

Зараз, Катерина вирішила провести час в тиші, вдома. Вона планує набратися сил та увірватися в новий проєкт. Варто зазначити, що зараз молодші діти подружжя мають можливість насолодитися часом з мамою та не збираються її проґавити.