Неначе клон Ірини Білик: у мережі обговорюють образ Клавдії Петрівни, яка вперше показала своє обличчя

Під час свого першого концерту в Палаці спорту загадкова співачка Клавдія Петрівна нарешті відкрила обличчя. Шанувальники помітили неймовірну схожість з молодою Іриною Білик.

Загадкова співачка Клавдія Петрівна довгий час інтригувала шанувальників, адже ніколи не показувала свого обличчя. Під час її першого концерту, аудиторія жінки вперше змогла оцінити не тільки співочий талант виконавиці, а і її зовнішність.

Перед своїм глядачем, Клавдія постала у білому костюмі. Вона розпустила волосся та зняла свій звичний капелюшок, проте прикрила очі чорними окулярами. Тож, вперше ми змогли роздивитися обличчя найтаємничішої артистки України.

Клавдія Петрівна вперше показала своє обличчя
Клавдія Петрівна вперше показала своє обличчя

Користувачі мережі вже зробили свої висновки та зазначили, що Клавдія обрала специфічний образ, який нагадує їм образ Ірини Білик. Не сучасний, а 90-х років. Тоді, співачка їздила Україною з популярним тоді альбом “Нова” та використовувала подібні окуляри.

“По даному фото, я б сказала, що це Ірина Білик була”, “Теж саме хотів написати”, “Ті ж враження”, – написали користувачі мережі.

Клавдія Петрівна вперше показала своє обличчя
Клавдія Петрівна вперше показала своє обличчя

Нагадаємо, Клавдія Петрівна швидко набула популярності через підхід до подачі своєї творчості. Вона вирішила брати не тільки співами, а й зацікавити публіку інтригою, щодо особистості. TikTok швидко розповсюдив її відео, а сама виконавиця змогла отримати прихильність тисячі шанувальників. Крім того, вона не цуралася записувати спільні треки з улюбленцями української публіки, наприклад Артемом Пивоваровим та TVORCHI.

Клавдія Петрівна вперше показала своє обличчя
Клавдія Петрівна вперше показала своє обличчя

Мережею ходило чимало чуток про особистість зірки, проте зараз, нарешті стало точно відомо, хто ця загадкова жінка. Нею виявилася студентка музичного коледжу Соломія Опришко, й хоча вона не називала своє ім’я, шанувальники швидко допетрали, що до чого.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.