Рубрики: Фото та відео
31.08.2024 12:20

“Де ви бачили таку артистку?”: 45-річна Оля Полякова накричала на відомого ведучого “1+1” Руслана Сенічкіна

Відомий телеведучий Руслан Сенічкін не вгодив відомій блондинці Олі Поляковій своїм запитанням. Співачка миттєво вскипіла, а чоловік отримав "на горіхи".
Поділитися

Вчора, 30 серпня українська співачка Оля Полякова стала гостею на популярному ранковому телешоу каналу “1+1”. Проте, схоже, що вона вже й сама не рада, що погодилася на запрошення. Під час розмови ведучих та артистки виникла перепалка. Через що? Читайте у матеріалі порталу “Сенсація”.

Суперечка виникла під час трансляцій “Сніданку з 1+1“. Руслан Сенічкін вирішив поцікавитися у виконавиці про її ставлення до закордонних зірок, а саме на кого рівняється Полякова. На що, співачка дала однозначну відповідь “орієнтуюся на саму себе”.

Оля Полякова у прямому ефірі накричала на Руслана Сенічкіна

Проте, така відповідь телеведучого не задовільнила, він почав наполягати на тому, що артистка просто відмазується, а насправді має свого ідола на закордонній сцені. Реакція Полякової була миттєвою. Жінка почала підвищувати голос на свого співрозмовника, бо не зрозуміла такого ставлення до особистої думки.

“Чого це вона стандартна?! Де ви бачили таку артистку? Ні, ну правда. Я хочу просто, щоб ти мені назвав!”, – наголосила Оля.

Оля Полякова у прямому ефірі накричала на Руслана Сенічкіна

Вона наголосила, що це закордонні зірки орієнтуються на неї та пригадала, як Бейонсе позичила її фішку з диско-конем, яку 10 років можна було побачити на одному з шоу артистки. Оля продовжує стояти на своєму та запевняє, що має унікальну енергію, яку несила відтворити жодному іншому артисту.

“Навіщо ще одна Бейонсе, навіщо ще одна Полякова, навіщо ще одна будь-хто”, – зазначила Полякова.

Оля Полякова у прямому ефірі накричала на Руслана Сенічкіна

Жінка впевнення, що нашому світу не потрібні невдалі копії. Вона впевнена – потрібно мати унікальний стиль та образ, а створювати клони немає ніякого сенсу.