Рубрики: Фото та відео
01.09.2024 14:00

“Кольорову фотографію вигадали пізніше”: 40-річний Володимир Остапчук показав архівні знімки з дитинства

Відомий український шоумен Володимир Остапчук показав не тільки власні знімки, а й архівні знімки своєї молодої дружини Катерини Полтавської.
Поділитися

Час прощатися з літом та зустрічати золоту осінь. 1 вересня — це день, коли Україна святкує початок нового навчального року. Це особливий день і для учнів, і батьків, і для вчителів, що символізує старт, нові можливості і початок навчального процесу. Українські зірки люблять згадувати цей безтурботний час, і Остапчуки не вийняток.

У своєму Instagram, Володимир вирішив поностальгувати за минулим та виклав декілька фото зі шкільної лавки. Вперше він переступив поріг школи у 1991 році. Як зазначив чоловік, тоді, ще не вигадали кольорових фото, тому його спогади мають чорно-біле забарвлення. Загалом, у тому маленькому хлопчику важко впізнати сучасного телеведучого. Чоловік неабияк змінився, подорослішав. Риси його обличчя стали більш грубими та мужнішими.

“Мій перший клас. 1 вересня 1991 року. Так, кольорову фотографію вигадали пізніше”, – зазначив шоумен.

Володимир Остапчук показав себе та дружину у шкільні роки

А ось фото Полтавської у першому класі вже кольорове. Це й не дивно, адже різниця у віці подружжя складає 16 років. За цей час встигли вигадати не тільки кольорові знімки. Крім того, на відміну від чоловіка, Катерину впізнати можна й заплющеними очима. Ті ж пронизливі очі та гостре підборіддя.

“А це дружина у першому класі, тоді кольорові фото вже були”, – підписав фото Остапчук.

Володимир Остапчук показав себе та дружину у шкільні роки

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Катерина Полтавська очікують на поповнення у родині. Нещодавно стало відомо, що блогерка виношує хлопчика, якого пара планує назвати Тимофієм. Малюк має побачити світ у грудні цього року та вже до Нового року Катя має повернутися з пологового.