“Їм все солодке, що бачу перед собою”: Катерина Полтавська відповіла, скільки набрала під час вагітності

Дружина шоумена Володимира Остапчука продовжує ділитися подробицями свого особливого стану. Цього разу, Полтавська зізналася, на скільки погладшала за час вагітності.

Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука не маже натішитися своєю вагітністю. Полтавська залюбки ділиться всіма деталями зі своєю аудиторією в Instagram та старається нічого не приховувати. Раніше, Катерина розповідала про токсикоз, що мучив її мало не з початку вагітності, а зараз вирішила розкрити вагу, яку набрала за цей період життя.

У своїх сторіс, жінка зізналася, що за 24 тижнів вагітності набрала лише 1.5 кілограми. Ми не лікарі, але можемо припустити, що такий малий приріст ваги викликаний її поганим самопочуттям під час 1-го триместру. Тоді, Полтавська відчувала сильну нудоту та майже нічого не могла їсти. Блогерка не тільки розповіла про свою ситуацію, а й вирішила поцікавитися у підписників їх результати.

Катерина Полтавська розповіла, на скільки погладшала під час вагітності
Катерина Полтавська розповіла, на скільки погладшала під час вагітності

Крім того, Полтавська зізналася, що останнім часом нерівно дихає до солодкого. Вона буквально не може стриматися, коли бачить тістечка, або будь-який інший смаколик перед собою.

“Я від 8-ї ранку й дотепер їм все солодке, що бачу перед собою. Хто з вас мене зурочив, скажіть, будь ласка”, – поділилася Катерина.

Катерина Полтавська розповіла, на скільки погладшала під час вагітності
Катерина Полтавська розповіла, на скільки погладшала під час вагітності

Нагадаємо, для Остапчука та Полтавської це перша спільна дитина. Й хоча, в Остапчука вже є двійко дітей від першої дружини, родина не збирається зупинитися. Катерина мріє про велику родину, тож попри важкий токсикоз, рішуче налаштована подарувати життя ще не одній дитині. Нещодавно, пара повідомила, що чекає на хлопчика, який має народитися ближче до нового року. Щобільше, закохані визначилися з ім’ям для синочка, його планують охрестити Тимофієм.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.