Рубрики: Фото та відео
03.09.2024 11:33

Як виглядає син найбагатшої учасниці “МастерШеф” Катерини Великої: мережа у захваті від маленького красеня

Після участі Катерини Великої у наймасштабнішому кулінарному шоу пройшло декілька років, проте шанувальники й досі пильно стежать за її особистим життям.
Поділитися

Катерина Велика двічі поверталася на кухню “МастерШеф”. Першого разу вона змагалася у 5 сезоні шоу і тоді, жінка поступилася перемогою головному конкуренту Євгену Клопотенко. Вдруге, її покликали на битву сезонів, де вона мала можливість взяти реванш, проте молоді кухарі обійшли Катю. Попри те, що вона так і не отримала омріяний приз, жінка назавжди оселилася в серцях багатьох тисяч шанувальників.

Велика позиціонувала себе, як успішну жінку, і їй з леткістю вдалося передати свою жіночність та норовливість іншим. Тому, й коли вона залишила знімальний майданчик, аудиторія продовжила слідкувати за нею у соціальних мережах.

Катерина Велика показала, як виглядає її єдиний син

Там, вона не рідко публікує фото довгоочікуваного синочка, якому у жовтні виповниться 4 роки. Андрія, жінка народила у шлюбі з молодшим на 5 років чоловіком Андрієм Великим. Колись, Кася жартувала, що обрала чоловіка за прізвищем. Проте, попри ці жарти, вони прожили у шлюбі цілих 15 років.

Катерина Велика показала, як виглядає її єдиний син

Різниця у віці не заважала парі насолоджуватися одне одним. Вони немов магніт притягували успіх. Катерина стала бізнесвумен та займалася своєю турфірмою, а чоловік працював у сфері інвестицій. Подружжя багато подорожувало, про що Велика не раз розповідала у своїх інтерв’ю на “МастерШефі”.

Катерина Велика показала, як виглядає її єдиний син

На жаль, подружжю не судилося разом зустріти старість. Цього літа жінка оголосила про розлучення. При чому, судячи з її відповіді на один з коментарів під постом, пара вже давно не живе разом, наразі залишилася тільки офіційна процедура розлучення. Син залишився жити з мамою, проте Катерина не перешкоджає його спілкуванню з батьком.