Рубрики: Фото та відео
03.09.2024 23:21

“Готувався на зйомки Сутінок”: Кацурін показав себе з довгим рудим волоссям — Дорофєєва ще раз закохалась

Ймовірно, ви звикли бачити Мішу Кацуріна з дуже короткою зачіскою. Може здаватися, що стиль чоловіка Наді Дорофєєвої завжди був таким. Але запевняємо, його архівні світлини зможуть вас здивувати!
Поділитися

Діти дорослішають швидко. Мова не лише про чужих, але й про власних. Навіть не кожен з нас встиг помітити, як став дорослим і навіть народив своїх дітей. Саме про це розповів у новому дописі Міша Кацурін, супроводивши його своїми дитячими світлинами.

Популярний кулінар зазначив, що шкільні роки для нього пролетіли надзвичайно швидко. Він не встигнув озирнутися, як з усміхненого білявого хлопчика з короткою стрижкою перетворився на “рудого розкуйовдженого дракона” на випускному, який для Міші відбувся у 2005 році.

Чоловік Наді Дорофєєвої Міша Кацурін показав свої шкільні фото

Продемонстровані Мішею світлини дуже вразили аудиторію. Дехто з коментаторів зазначив, що він не просто схожий на свого батька, а є його повною копією. Інші з подивом відзначили колір і довжину волосся Кацуріна на випускному. Одна з коментаторок пожартувала, що у хлопця був такий стиль, наче віг готувався зніматися в фільмі “Сутінки”.

Ймовірно, у 2005 році такий стиль дійсно був розкішним! Очікуємо його повернення через 10-12 років, оскільки мода циклічна. Якраз встигне підрости син Міші, щоб повторити образ батька на власному випускному. Але поки хлопчику лише 3 роки, тому про школу він ще не думає. Зараз хлопчик відвідує дитсадок, поки його сестричка Саша вже навчається в третьому класі.

Міша Кацурін показав своїх дітей, які зібралися в школу та дитсадок у перший день нового навчального року

Про це Міша також розповів у дописі, показавши спільне фото з дітьми від Даші Кацуріної. Він із захопленням розповідає про нові етапи їхнього життя та розповідає про те, як хоче запам’ятати кожен момент дорослішання малечі. Можливо, скоро йому знадобиться ще трішки пам’яті, щоб зберігати там спогади про спільну дитину з Надею Дорофєєвою. Принаймні шанувальники уже давно мріють побачити поповнення в щасливій молодій родині.