Зірки тоді і зараз: як виглядали Настя Каменських, Надя Дорофєєва та Оля Полякова до своєї популярності

Настя Каменських, Надя Дорофєєва та Оля Полякова доводять, що еволюція стилю — це невід'ємна сходинка на шляху до успіху. Кожна з них змогла знайти свій унікальний шлях до сердець шанувальників.

Настя Каменських

Ще до того, як Настя Каменських стала однією з найпопулярніших артисток України, вона вже мала нестандартну для українок зовнішність. Її фірмові довгі кучеряві локони і природні пишні форми стали невід’ємною частиною її образу на початку кар’єри. З роками артистка помітно змінилася: вона значно схудла і почала все частіше вирівнювати свої легендарні кучері, додаючи образу витонченості та елегантності.

Настя Каменських показала, як виглядала до популярності
Настя Каменських показала, як виглядала до популярності

Оля Полякова

На початку своєї музичної кар’єри, артистка не відразу знайшла свій унікальний стиль. Вона експериментувала з різними образами, поки не відкрила для себе формулу успіху: веселі пісні, яскраві та відверті сценічні вбрання, а також знаменитий кокошник. Однак у 2014 році Полякова вирішила відмовитися від російського символу, замінивши його короною, яка стала родзинкою її нового сценічного амплуа. Попри зміну атрибутики, її костюми залишаються такими ж ефектними та запам’ятовуються, а от творчість стала більш серйозною та глибокою.

Оля Полякова показала, як виглядала до популярності
Оля Полякова показала, як виглядала до популярності

Надя Дорофєєва

До того, як стати відомою на всю країну, артистка мала рудувате волосся і виглядала зовсім по іншому. Її справжній злет до слави відбувся, коли вона приєдналася до дуету “Время и стекло”. У той період Надя активно експериментувала із зовнішністю: яскравий макіяж і рудий колір волосся – робили її по справжньому незабутною. Зараз же співачка віддає перевагу більш стриманому стилю та змінила яскравий колір на більш природній. При цьому, вона змогла зберегти яскравість і оригінальність, що робить її образи незабутніми для публіки.

Надя Дорофєєва показала, як виглядала до популярності
Надя Дорофєєва показала, як виглядала до популярності

Схожі статті