Рубрики: Фото та відео
04.09.2024 13:59

Злата Мітчелл – не британка? Донька Ольги Фреймут показала своє водійське посвідчення – Робертівна-Коник

Злата Мітчелл – старша донька Ольги Фреймут, яка народилася від британця. Нещодавно дівчина показала своє водійське посвідчення і показала свої дані – Робертівна-Коник.
Поділитися

Ольга Фреймут ніколи не приховувала особистості батька своєї старшої дитини. Злата народилася в результаті роману ведучої з братаном Нілом Мітчеллом. Чоловік вийшов із життя зірки ще до народження дівчинки, а пізніше ніяк не проявлявся як батько.

Приймуть пізніше знайшла своє кохання і повторно вийшла заміж. Зараз вона багатодітна матір, і виховує двох дочок та сина. Її старша спадкоємиця Злата навчається у Сполучених Штатах Америки, де проживає з 14 років.

Дочка Ольга Фреймут показала своє незвичайне водійське посвідчення

Дочка Ольга Фреймут показала своє незвичайне водійське посвідчення

Як відомо, дівчина має британське громадянство і зараз отримує американську освіту. Час від часу вона з’являється в Україні та в Лондоні, у зв’язку з тим, що останні 2 роки її сім’я проживала там.

Публіка проявляє підвищений інтерес до її особистості, так як Злата являється повною протилежністю своєї матері. Тим не менш, Ольга Фреймут її в усьому підтримує, і готова захищати ідеали дочки.

Нещодавно Злата показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram своє водійське посвідчення і засвітила вельми цікавий момент. Окрім британського його прізвища Мітчелл в неї вказані дані Робертівна-Коник через дефіс.

Дочка Ольга Фреймут показала своє незвичайне водійське посвідчення. Скріншот особистої сторінки дівчини

До речі, буквально нещодавно сім’я придбала для Злати розкішний автомобіль. Новина про це наробила в мережі чимало шуму. Співвітчизники Ольга Фреймут були не задоволені тим, що поки в країні відбувається велике горе, її дочка хизуються дійсно коштовною покупкою.

Злата критику на свою адресу проігнорувала, тим паче, що через цей досвід вона вже проходить не вперше, а Ольга Фреймут не стала зайвий раз це обговорювати. Злата тим часом вчилася керувати автомобілем і отримала права.