Ауріка Ротару змінила імідж і перевершила рідну сестру Софію Ротару: розкішні локони і шкіра без зморшок

Популярна українська співачка Ауріка Ротару змінила імідж і перевершила рідну сестру Софію Ротару. Зараз вона має розкішні локони і шкіру без зморшок.

Сестрою завжди були схожі одна на одну надзвичайним чином. Складалося враження, що вони навіть ділили одну долю на двох. Зокрема, вони не тільки стали популярними співачками, яких обожнюють в Україні, але й майже водночас поховали своїх чоловіків.

Жінки відрізнялися надзвичайно високими сімейними цінностями, а тому не змогли знайти заміну покійним обранцям. Зараз Софія Михайлівна Ротару живе закрито у своєму маєтку. Аурелія на відміну від сестри більш активна на естраді і виступає.

Ба більше, складається враження, що у житті артистки наступив новий етап.

Ауріка Ротару змінила свій імідж і показала результат

Молодша сестра Софії Ротару Ауріка спростувала чутки про проблеми зі здоров'ям у співачки
 Ауріка Ротару змінила свій імідж і показала результат

Вона взялася проявляти неабияку активність у соціальних мережах, а також опублікувала на особистій сторінці в Instagram свіжу афішу, на якій постала з оновленим іміджем. Зірка має розкішні світлі локони як у Періс Хілтон, а також яскравий макіяж, який відрізняється виразністю.

Можна помітити, що Ауріка схудла, а також серйозно доглядає за своєю шкірою. Хоча не виключено, що зірка захоплюється фотошопом. Для того, щоб привернути увагу публіки Ауріка використала позитивну пісню про кохання.

 Ауріка Ротару змінила свій імідж і показала результат

Нагадуємо, що після 24 лютого публіка довго чекала на позицію Софії Михайлівни, але артистка так нічого і не сказала. Натомість вона почала вказувати публічно свої співчуття після трагічних подій. Для багатьох фанатів цього виявилося достатньо. Втім, відомо, що на даний момент її онуки, а також невістка знаходяться за кордоном. Руслан своє місцезнаходження приховує, і виходить на зв’язок лише тоді, коли перебуває в Україні.

Втім, російська преса якось повідомляла, що Руслан засвітився в Італії, де Софія Михайлівна нібито придбала маєток та переписала на нього. Оточення Ротару навпаки запевняє, що за ці 2 роки вона би не виїжджала за кордон, а евакуювалася до Львова, після чого повернулася до Києва.

Схожі статті

Цей красень залишиться у її серці назавжди: Ксенія Мішина показала того, кого любить вже багато років

Ксенія Мішина — одна з найбільш красивих та життєрадісних українських зірок, за чиїм особистим життям слідкують мільйони. Тому вона показала з собою такого ж красивого та життєрадісного супутника!

Соломія Вітвіцька показала, чим ласує у відпустці з коханим: їжа, яку може дозволити собі кожен українець

Зірки на телеекранах можуть здаватися людьми, які звикли до більш розкішного життя, ніж звичайні українці. Тому Соломія Вітвіцька вирішила продемонструвати, чим снідає зі своїм коханим.