Рубрики: Фото та відео
05.09.2024 15:59

Краса розкрилася з віком: зрадниця Ані Лорак показала доньку, яка має українське та турецьке коріння (ФОТО)

Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія Налчаджиоглу від бізнесмена-іноземця Мурата, з яким вона колись жила в Україні. Усі подробиці в нашому матеріалі.
Поділитися

Зрадниця Ані Лорак народила свою дочку Софію за рік до початку усіх основних подій в Україні. Найбільше скандали у своєму житті артистка пережила, поки її єдина спадкоємиця сиділа у візочку. Далі на родину чекали суди через розлучення, поділ майна, шалені репутаційні втрати через зраду артистки.

Разом із Софією вона осіла у Підмосков’ї, де придбала розкішну садибу. Окрім того, Кароліні вдалося заснувати власну компанію і гастролювати за межами російської федерації — в Європі, США і навіть рідній Україні, де вона врешті-решт побувала у 2021-у.

Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія Налчаджиоглу

Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія Налчаджиоглу

Її спадкоємиця з пелюшок знала, що таке — світське життя. Дитину завжди проводили на публіку, фотографували для журналів, публікували в різних фанатських групах, тощо.

Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія Налчаджиоглу

За останній рік Софія сильно подорослішала, що було особливо помітно на сцені, куди дитина прийшла в вечірній сукні з зачіскою та макіяжем. Вона вже майже доросла до росту зіркової матері.

А у день народження дівчинки на публіку чекало справжнє здивування: Софія змінилася до невпізнаваності. У дівчині можна помітити як українські риси, так і турецькі, і все менше вона схожа на свою бабусю по лінії Мурата. Навпроти, її обличчя тепер нагадує молоду Кароліну, коли вона виконувала українські пісні і навіть не думала міняти Батьківщину на гроші.

Нагадуємо, що її колишній чоловік Мурат рік тому одружився в одразу розлучився. Далі бізнесмен спробував побудувати стосунки з моделлю, після чого стало відомо, що вона вагітна. Тим не менш, від дитини жінка вирішила відмовитися і не наважилася народжувати. За її словами, Мурат обіцяв подбати про них з дитиною, але свою обіцянку не стримав.