Рубрики: Фото та відео
06.09.2024 13:15

Носик як з картинки – про такий мріяла Катя Репяхова: Руслана Лижичко показала свій ідеальний ніс (ФОТО)

Руслана Лижичко показала свій ідеальний ніс. Співачка завжди говорила, що навіть не задумувалася про пластику і нарешті показала чому. Подробиці в матеріалі.
Поділитися

Коли Руслана Лижичко тільки-но почала свою музичну кар’єру, її зовнішність була далеко від тих ідеалів, які глядачі мали на той момент. Тренди змінювалися, але здебільшого усі намагалися копіювати пані Брітні Спірс чи Крістіну Агілеру. Руслана ж була абсолютно унікальною як зовнішнє, так і творчо.

Інколи її критикували, інколи хвалили, але байдужими глядачі не залишалися, і це було найголовнішим. Як говориться, мовчання для артиста — це найгірше.

Руслана Лижичко показала ідеальну форму свого носа

49-річна Руслана Лижичко в образі Сонця осяяла литовське телебачення

Окрім того Руслану неодноразово запитували, чи збирається вона робити пластику обличчя, адже до цього зазвичай вдаються майже всі зірки, принаймні з віком. Ірина Білик на свій захист якось сказала, що мати велику кількість грошей і не робити пластику — це гріх.

Але у своєму останньому великому інтерв’ю Руслана зізнавалася, що не тільки не планує пластику, вона за всі ці роки нічого не робила зі своїм обличчям, окрім косметологічних процедур, які мають на меті збереження здоров’я та молодості шкіри.

У коментарях вже користувачі не зійшлися в думці: деякі побачили, що артистка нібито зловживає філерами. Для глядачів питання залишилося відкритим, попри вичерпну відповідь артистки.

Вона в свою чергу нещодавно здивувала публіку ідеальною формою свого носа. Зовнішність, яка 20 років тому хоча і не вважалася поганою, але й не перебувала в трендах, на даний момент знаходиться на піці популярності, а носик як у Руслани роблять собі і зірки і звичайні жінки у погоні за ідеальною вродою.

Приблизно такої форми ніс собі хотіла дружина Віктора Павліка Катерина, але звичайно ринопластика річ вельми не точно — лікарі завжди говорить про те, що результат може бути дуже далеким від бажаного, так як тканини та хрящі продовжують рухатися анатомічно, і навіть попри старання хірурга, носик вийде зовсім інший.