Рубрики: Фото та відео
08.09.2024 17:00

Все в квітах та світлих кольорах: Лілія Ребрик показала свій розкішний маєток, який схожий на будинок Барбі

Лілія Ребрик показала свій розкішний маєток, який схожий на будинок Барбі. Зірка завжди мріяла про те, що буде жити з дітьми саме у подібному місці, а тепер хизується перед фанатами.
Поділитися

Цього року Лілія Ребрик стала матір’ю втретє. А зараз сім’я хоча і переживає нелегкі часи, як і всі інші українці, але вельми непогано справляється. Зокрема, чоловік та діти ведучої насолоджуються прекрасним за міським будинком, часом разом, відпочинком, тощо.

На особистій сторінці телеведучої соціальній мережі Instagram завжди з’являються ідеальні картинки, які могли б потрапляти у журнали для домогосподинь.

Лілія Ребрик показала свій сімейний будинок за містом

Лілія Ребрик показала свій сімейний будинок за містом

На території ділянки зіркової сім’ї є все, що необхідно для щасливого життя: сад, газон, тераса, окрема бесідка, де можна влаштувати обід та посидіти з друзями, гараж, і сам дім.

Лілія часто показує інтер’єр свого будинку, так як її контент пов’язаний з дітьми. Зокрема, ремонт зроблений у світлих тонах, через що піднімається настрій. Можна помітити, що меблі зроблені якісно і зазвичай дерев’яні.

Лілія Ребрик показала свій сімейний будинок за містом
Лілія Ребрик показала свій сімейний будинок за містом

Можна сказати, що це найчастіша локація, з якої Лілія взагалі виходить на зв’язок. А коли у будинку зробили ремонт, то вона одразу ж похизувалася результатами, адже це була довга кропітка робота, яка взяла багато сил, нервів та фінансів.

Лілія Ребрик показала свій сімейний будинок за містом

Нагадуємо, що 3 роки тому своєю великою мрією та її здійсненням поділився Влад Яма. Чоловік зізнався, що роками разом зі своєю дружиною мріяв про придбання заміського будинку. Врешті-решт, їм вдалося це зробити. Вони навіть встигли там провести час. Але пізніше сім’я втекла з України, залишивши свій маєток. Подейкували, що насправді у чоловіка нібито є проблеми з документами на дану нерухомість.

Але сам Влад ніколи про це не заговорював. І ба більше, майже не згадує про київський маєток, на який заробив важкою працею.