“А можна обрізати або прибрати?”: Людмила Барбір потрапила у конфуз в прямому ефірі – “наговорила” багато

Безумовно, ранкова програма "Сніданок з 1+1" зобов'язаний своїм успіхом не тільки продюсерам та команді, але і ведучим, які стають центральними фігурами шоу.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін недарма отримали статус найміцнішої та найкращої телевізійної пари за останні 10 років, адже їм вдалося стати справжніми друзями та створити тандем, в якому немає рівних.

Навіть у найважчі для українського телебачення місяці, вони залишилися разом і продовжують виходити до аудиторії кожного ранку.

І звичайно їхній хороший настрій абсолютно із дня у день — це продукт професійності, адже неможливо бути постійно на позитиві.

Людмила Барбір потрапила у конфуз в прямому ефірі

Ведуча 1+1 Людмила Барбір розповіла про свої хобі
Людмила Барбір потрапила у конфуз в прямому ефірі

Однак, глядачі не бачать оборотної сторони ситуації, так як Руслан та Людмила вміють працювати з публікою. І все ж таки рано чи пізно стаються конфузи, які можуть показати іншу частину медалі.

Нещодавно у такий конфуз потрапила Людмила Барбір. Так, телеведуча не знала, що знаходиться в прямому ефірі і м’яко кажучи розкритикувала костюм, який для неї підібрали. І до того ж зробила це, використовуючи відбірну нецензурну лексику, майже не переходячи на літературну мову.

“Бл**ь, я така кон*ена в цьому костюмі, ладна, по**й, знімайте”

Коли Людмила зрозуміла, що накоїла було вже пізно.

“А можна обрізати чи прибрати це?”

Руслан Сенічкін спочатку розгубився, але швидко взяв себе до рук та заявив, що не варто нервувати на цей рахунок. Мовляв, цей їх побут.

“Нічого, у нас свій побут!”

При цьому було помітно, що обидва серйозно розчаровані та засмучені через ситуацію, що склалася. На екрані також з’явилися повідомлення від глядачів, які почали заспокоювати Людмилу та говорили про те, що всі ми живі люди і ненормативна лексика — це частина нашого побуту і від неї нікуди не подітися.

Нагадуємо, що у своїх інтерв’ю Руслан та Людмила завжди говорили про те, що являються близькими друзями. Наявність роману вони заперечують. Свої близькі взаємини вони демонструють не тільки у студії, під час діалогів та дискусій, але за кадром, адже помітно, що обидва підтримують одне одного.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?