Рубрики: Фото та відео
10.09.2024 11:34

Перша дружина Юрія Горбунова: як виглядає старша на 12 років балерина, яку він покинув заради Осадчої

До того, як одружитися з Катериною Осадчою, Юрій Горбунов провів 20 років у шлюбі з іншою жінкою. Чоловік ніколи не приховував цього факту з життя та залюбки розповідає про своє минуле.
Поділитися

Відоме подружжя українського шоу-бізнесу Юрія Горбунова та Катерини Осадчої разом вже 7 років. Проте, ні для кого не секрет, що за плечима обидва мають серйозні стосунки. Телеведуча після завершення кар’єри моделі одружилася з депутатом Олегом Поліщуком, старшим за неї на 15 років. Їхній шлюб тривав недовго і у 2004 році пара розлучилася. у шлюбі жінка народила сина Іллю.

А ось Юрій Горбунов почав свою сімейну історію ще в часи, коли був молодим актором франківського драмтеатру. Там він зустрів свою першу дружину Людмилу, танцівницю балету. Її минуле, штамп у паспорті та дитина не стали на заваді закоханому Юрію, який наважився добитися прихильності старшої на 12 років Людмили.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

Попри осуд з боку родичів і знайомих, пара побралася в 1995 році, а Горбунов навіть вдочерив падчерку. Але за роки спільного життя, спільних дітей доля парі не подарувала. З часом, Людмила залишила роботу в театрі та присвятила себе сім’ї.

Шлюб тривав довгі 20 років, але у 2015 році їхні дороги розійшлися. Юрій розповідав, що основною причиною розлучення стали різні погляди на життя, проте в подробиці чоловік не вдавався. Багато хто вважає, що саме в цей період шоумен почав зустрічатися з Катериною Осадчою.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

Після розлучення, шоумен і його перша дружина підтримують дружні стосунки. Людмила переїхала до США, де живе з дітьми, а Юрій завіряє, що досі підтримує зв’язок із нею. Він впевнений, що не можливо просто так розірвати стосунки з колись близькою для нього людиною.

Зараз Юрій Горбунов і Катерина Осадча щасливі в шлюбі, виховують двох синів і продовжують свою спільну професійну діяльність, але минуле, як і раніше, залишається частиною історії їхнього життя.