Перша дружина Юрія Горбунова: як виглядає старша на 12 років балерина, яку він покинув заради Осадчої

До того, як одружитися з Катериною Осадчою, Юрій Горбунов провів 20 років у шлюбі з іншою жінкою. Чоловік ніколи не приховував цього факту з життя та залюбки розповідає про своє минуле.

Відоме подружжя українського шоу-бізнесу Юрія Горбунова та Катерини Осадчої разом вже 7 років. Проте, ні для кого не секрет, що за плечима обидва мають серйозні стосунки. Телеведуча після завершення кар’єри моделі одружилася з депутатом Олегом Поліщуком, старшим за неї на 15 років. Їхній шлюб тривав недовго і у 2004 році пара розлучилася. у шлюбі жінка народила сина Іллю.

А ось Юрій Горбунов почав свою сімейну історію ще в часи, коли був молодим актором франківського драмтеатру. Там він зустрів свою першу дружину Людмилу, танцівницю балету. Її минуле, штамп у паспорті та дитина не стали на заваді закоханому Юрію, який наважився добитися прихильності старшої на 12 років Людмили.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина
Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

Попри осуд з боку родичів і знайомих, пара побралася в 1995 році, а Горбунов навіть вдочерив падчерку. Але за роки спільного життя, спільних дітей доля парі не подарувала. З часом, Людмила залишила роботу в театрі та присвятила себе сім’ї.

Шлюб тривав довгі 20 років, але у 2015 році їхні дороги розійшлися. Юрій розповідав, що основною причиною розлучення стали різні погляди на життя, проте в подробиці чоловік не вдавався. Багато хто вважає, що саме в цей період шоумен почав зустрічатися з Катериною Осадчою.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина
Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

Після розлучення, шоумен і його перша дружина підтримують дружні стосунки. Людмила переїхала до США, де живе з дітьми, а Юрій завіряє, що досі підтримує зв’язок із нею. Він впевнений, що не можливо просто так розірвати стосунки з колись близькою для нього людиною.

Зараз Юрій Горбунов і Катерина Осадча щасливі в шлюбі, виховують двох синів і продовжують свою спільну професійну діяльність, але минуле, як і раніше, залишається частиною історії їхнього життя.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?