“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.

Родина відомого телеведучого Тімура Мірошниченка розкрила свої обійми для двох названих дітей. У кожної дитини є власна історія, яка вражає кількістю негараздів, що випали на їх долю. Сьогодні, Інна вирішила розкрити, які проблеми зі здоров’ям спіткали маленького Марселя.

У своєму Instagram, жінка зізналася, що з народження Марсель має вроджений дефект. Завдяки лікарям, хлопчик вижив, проте це тільки початок його лікування. Фактично, у сина немає прямих м’язів живота, тож нічого не тримає його внутрішні органи.

“Марсель народився без прямих мʼязів живота. Це наслідок гастрошизису, вродженого дефекту. Всі його органи при народженні випадали назовні. Їх склали і зашили шкіру”, – поділилася жінка.

Інна Мірошниченко розповіла про хворобу названого сина
Інна Мірошниченко розповіла про хворобу названого сина

Протягом року, який Марсель провів у новій родині, подружжя збирало думки різних лікарів, багато консультувалися, проте так і не змогли визначитися з лікуванням. Варіантів не так багато – потрібно ставити спеціальні сітку, яка зможе підтримувати органи хлопчика. Проте, це рішення тимчасове, адже він росте і через це йому потрібно буде проводити регулярні операції, аби її замінити.

“Ставити під шкіру сітку і що два роки міняти, бо тіло росте. Зривати сітку, яка приросла в тканини, і ставити нову… Або ходити цілодобово в бандажі, поки тіло не виросте повністю, і ставити потім”, – розповіла Інна.

Інна Мірошниченко розповіла про хворобу названого сина
Інна Мірошниченко розповіла про хворобу названого сина

За словами Мірошниченко, рішення прийшло звідти, звідки не чекали. Марсель дуже енергійна дитина, щобільше, він гіперактивний. Завдяки цьому, вже у такому юному віці, хлопчик зміг накачати прес, який і допомагає його внутрішньочеревним органам залишатися на місці. Попереду у хлопчика не одна операція, проте родина готова пройти через це разом.

“Ми поки відкладаємо питання операції з сіткою! Вже підтверджено лікарями. Марсель все тримає під контролем. На Марселя чекають інші планові операції. Вже цього місяця. Але в порівнянні з сіткою то дрібниці. І ми з ними впораємося!”, – підсумувала допис Інна.

Інна Мірошниченко розповіла про хворобу названого сина
Інна Мірошниченко розповіла про хворобу названого сина

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".