Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.

Ще 4 роки тому Надя давала інтерв’ю зі своїм колишнім чоловіком Володимиром Дантесом і пояснювала, чому в них досі немає дітей. Співачка тоді підкреслила, що вони неупереджені на рахунок поповнення в родині, і це не принципова позиція. Просто так склалося, що в їхньому житті малюк не з’явився.

Пізніше пара розійшлася, а Володимир Дантес зізнався, що таки був чайлдфрі. Як не іронічно, але він зійшовся з Дашею Кацуріною, в якої аж двоє маленьких діток. Тоді чоловік заявив, що не усвідомлював, яке це щастя.

Чоловік Наді Дорофєєвої показав, що сталося з їхнім сином

Надя Дорофєєва показала співочі таланти доньки Міші Кацуріна
Чоловік Наді Дорофєєвої показав, що сталося з їхнім сином

Ще більш цікаво, що це щастя з ним ділить знову ж таки надія, адже діти по черзі бувають то у батька, то у матері. Адже Володимир та Надя стали мачухою та вітчимом цим дітям.

На рахунок своїх Надя поки що не тішить публіку. За її словами, в неї для цього немає здоров’я — забагато стресу останнім часом. Окрім того, в їхній квартирі й так постійно лунає дитячий сміх. Але й доноситься плач: нещодавно Михайло Кацу він здивував публіку свіжими кадрами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Він показав свого маленького 3-річного сина, який вже заробив свої перші шви. Хлопчик розбив собі підборіддя, і навіть заплямував свою білосніжну майку. На кадрах дитина вже постала з пов’язкою, отримавши медичну медичну допомогу.

Чоловік Наді Дорофєєвої показав, що сталося з їхнім сином. Скріншоти особистої сторінки зірки

Ще пізніше ігри завершилися через необхідність спуститися до сховища. Діти при цьому виглядали на кадрах дуже спокійними та зібраними, і навіть малюк, який не так давно зробив собі шрам, імовірно на все життя, вразив холодним ставленням до необхідності перебувати в укритті.

Міша Кацурін лише пожартував над своїм спадкоємцем і дав зрозуміти, що це цінний досвід для малюка, який всі рано чи пізно отримують.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.