Надя Дорофєєва показала стильний образ, який допоможе приховати всі недоліки фігури: “пацанячий лук”

34-річна співачка Надя Дорофєєва досі одягається в молодіжні образи. Останній підібраний стиль можна носити всім, хто хоче приховати свої зайві кілограми та виглядати більш молодим.

Не дивлячись на те, що популярній співачці Наді Дорофєєвій уже 34 роки вона продовжує дивувати всіх своїми молодіжними образами і луками. Зірка завжди намагається триматися у напрямку більш молодіжних стилів у тому числі і в моді. Свій новий look знаменитість опублікувала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Для свого нового образу співачка Надя Дорофєєва обрала чоловічу кофту, чимось схожу на ту, яку носять американські спортсмени. Або, яку в принципі зазвичай носили ще в США у 2000-х роках. Вона складається з трьох кольорів: чорного, жовтого і білого. Посередині великий надпис. Є у цій кофті комір, які переважно бувають на чоловічих сорочках, а не кофтах. Під цей образ вона одягла сині джинсові шорти, які здається були зроблені з чоловічих джинсових штанів. Здається, а можливо так воно і є.

Надя Дорофєєва показала образ, який здатен приховати зайві кілограми
Надя Дорофєєва показала образ, який здатен приховати зайві кілограми

А ось взуття Надя Дорофєєва одягла жіноче. Це суто чорні лакові черевики на міцній підошві і товстих підборах. Родзинкою всього цього стали чорні шкарпетки. Свій образ вона підписала: “Я і мій пацанський лук”. Світлину зірка зробила десь у якійсь роздягальні. Позаду неї безліч шафок для одягу. А ще картини і диван на якому можна розміститися і переодягнутися. У цьому ж образі Надя Дорофєєва взагалі може піти навіть в кіно.

У схожих спортивних образах знаменитість з’являлася й раніше. Її фани та підписники зазначали, що в них вона виглядає дуже гарно. Хтось взагалі називає її просто “крейзі”, що означає, що вона є особою з енергійною вдачею. Ніхто не говорить про те, що це ніжно, елегантно чи жіночно. Тому що це дійсно не так! У своїх спортивних образах співачка несе зовсім інший сенс — це щось потужне, енергійне та сильне!

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?