Пропозиція руки і серця, від якої життя ледь не пішло шкереберть: Камалія розповіла про кохання не з Захуром

Відома артистка Камалія 20 років прожила у щасливому шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Проте мало хто знає, що до нього у жінки були не такі хороші кавалери.

Популярна українська співачка Камалія раніше не розповідала про своє особисте життя до заміжжя. Всі її інтерв’ю крутилися навколо коханого чоловіка Захура, проте зараз пара вже не разом. Тому, настав час прочинити завісу минулого.

Виявляється, до того, як вийти заміж за мільярдера, жінка отримувала пропозицію руки та серця цілих 6 разів. Але, бувши свідком нестабільних відносин батьків, Наталія (справжнє ім’я артистки – прим. ред.) побоювалася офіційно оформлювати стосунки з чоловіками. Щоразу чувши про каблучку, вона просто тікала.

Камалія розповіла про роман, що міг закінчитися весіллям
Камалія розповіла про роман, що міг закінчитися весіллям

Проте, знайшовся один кавалер, який зміг почути від виконавиці заповітне “так”. Він так причарував Камалію своїми маніпуляціями, що жінка закривала очі на все, і на його пристрасть до азартних ігор, і на ревнощі. Пара вже готувалася до весілля, коли він показав своє справжнє обличчя. Чоловік підняв руку на майбутню дружину.

“Можна сказати, що я буквально втекла з-під вінця. Я втікала вночі, з іншого міста, з Криму. Мені тоді було 19 років”, – пригадала Камалія.

Камалія розповіла про роман, що міг закінчитися весіллям
Камалія розповіла про роман, що міг закінчитися весіллям

Цього артистка пробачити не змогла. Тому, коли він вирушив у відрядження, склала речі та повернулася додому. Попри страх, вона змогла відмовитися від токсичних стосунків. Не мало допомогли й друзі, які заступилися за жінку. З часом, колишній відступився.

Після такого досвіду, Камалія остаточно перестала довіряти чоловікам. Навіть Захур не відразу зміг завоювати її довіру. Проте, чоловік не здавався й з часом показав, що здатен піклуватися та поважати обраницю. Нарешті, в житті красуні замиготіли вогні щастя.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".